Niekoho, kto vie robit ako-tak v Accesse
Niekoho, kto vie robit ako-tak v Accesse
Zdravíčko.
Takže prejdem k veci.
Potrebujem niekoho kto ma ako také základy v tomto programe.
Čo potrebujem ?
Potrebujem v tomto programe urobiť jednoduchú databázu zloženú z 3 strán.
Na každej strane by boli určite údaje ( meno, priezvisko, dátum narodenia a pod. )
Vie to niekto ? Pomôže mi niekto ?
Takže prejdem k veci.
Potrebujem niekoho kto ma ako také základy v tomto programe.
Čo potrebujem ?
Potrebujem v tomto programe urobiť jednoduchú databázu zloženú z 3 strán.
Na každej strane by boli určite údaje ( meno, priezvisko, dátum narodenia a pod. )
Vie to niekto ? Pomôže mi niekto ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ano jasne mas pravdu takto to ma vyzerať ( vid prilohu )audiotrack napísal:databázy sa neskladajú zo strán, ale z tabuliek. Neviem čo myslíš tými stranami, možno zostavy alebo formuláre. Tých si môžeš vytvoriť koľko len chceš (v závislosti od množstva údajov v tabulkách). Radšej napíš koľko a akých tabuliek má obsahovať a o čom tá db má byť
a toto tam musi byt na TROCH stranach lebo budem spisovať udaje o TROCH žiakoch ...
proste to co je v prílohe chcem mať vytvorene vo formulari, a potom pomocou TABILIEK to spraviť tak aby sa to dalo v dolnej casti posuvať 1-3 ; 2-3 ; 3-3 ... na troch strnach potrebujem to mať.Lub0$ napísal:Pockaj nieco mi unika, ty chces teda vediet ako tu tabulku vytvorit?
KEd ano, skusim sa na to pozriet zajtra v skole, doma access nemam.
ete raz FORMULAR ktory som pridal do PRILOHY musi byt vytvoreny vo FORMULARI a pomocou tabuliek spravit tabulku tak, aby sa to dalo posuvat ( ten formular musi byt na troch stranach, lebo budem pisat formular o troch ziakoch ... )Lub0$ napísal:No a ty nevies ako nato, alebo v com je problem, ved sa prosim vyjadri, nechce sa mi to tu z teba tahat.
Nie, vobec nevem v Accesse robiť ... ak by sa dalo mohol by si mi aj cez PM poslať tvoje ICQ.