Šu-Do napísal:Ravenman
stale neviem kde mas problem
ako tak kukam tak si na tom kopceku a si nasmerovany, kebyze ides dopredu tak uvidis dole tu dedinku kde mas vyhladit vojakov
jeziss si necital moj prvy prispevok... uz som dole v dedinke bol ale tam nikde niesu vojaci na zachranu... ked som tam bol jedine co som zachranil bola taka vedkina .. som tam vykopol dvere...
Ravenman napísal:jeziss si necital moj prvy prispevok... uz som dole v dedinke bol ale tam nikde niesu vojaci na zachranu... ked som tam bol jedine co som zachranil bola taka vedkina .. som tam vykopol dvere...
tak v tom pripade ak si ponicil tie tanky.. tak pojdes smerom.. hmmm.. ked si otoceny na stranu (takto)
tam kde je ta vedkina.. a ked vchadzas do tych dveri kde je.. tak presne ked sa otocis o 180° a pojdes vzdusnou ciarou (mimo toho baraku uz) naspät tak dojdes na taky kopec.. potom tam bude vodopad... a vyskaces ho
velky vdak ti patri za pomoc...pritom pritom vodopade som uz bol ale ze hore vyskakat ma nenapadlo..ale aj tak na kkt je ta navigacia ked som sa takto zasekol... este raz vdak
jop pravda.. staci kuknut RAM a CPU.. s 512mb ram ? z toho cca 200mb je len Windows.. CPU 2200+.. no takto.. moja zostava AMD 2500+, 1.5gb ram, 6600GT.. na LOW pri 1024 to islo.. hmm najlepsie na 35fps (pri pozerani do oblohy) inak 15-20... najmenej, to pri bojoch 8fps.. (nehratelne)
pri 800*600.. o kolko.. hmm.. mozno o 5fps viac
ludia mam taky problem. som v misii recovery a mam dojst k arecheologickemu nalezisku cez jaskynu. pri nej ma caka prophet-ten leader a spolu ideme ku jaskyni. prophet tam pride a nic sa nedeje a neda sa do jaskyne vojst. prophet tam len pobehuje ako splaseny. mam verziu 1.2 a vsetko doteraz islo fajn. mam skusit reinstall?skusal som aj misiu robit odznova. poradte pls
mne to na nej s 2GB RAM a AMD 5000+ islo na skoro vsetko full len v lavom menu s nastaveniami som mal daco na strednych bo ked som dal vsetko na Full tak to uz sekalo