Hudba
Hudba
Zdravim chcem sa spýtať či by mi niekto z vás nevedel poradit nejaký program (ak taký vobec je) ktorý by mohol oddelit hudbu od spevu.THX
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Rammer
Light Professional
[quote=""J""]Taky nie je. Kua hladaj!!![/quote]Sry za OT, ale novi useri by sa podla mna nemali hned odjebavat. Nevedia este, ze treba hladat ci tu nie je taka tema alebo UTFG. Nie som prehnane sucitny
, ale nie je to voci nim fer 
//Kibo: Prve co si spravil, ked si sa regol, bolo citanie pravidiel a informacii?
Ved ja nechcem obranovat novych userov, ale malo ludi cita hned aj pravidla. Samozrejme, cest vynimkam
//Kibo: Prve co si spravil, ked si sa regol, bolo citanie pravidiel a informacii?
Ved ja nechcem obranovat novych userov, ale malo ludi cita hned aj pravidla. Samozrejme, cest vynimkam
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
no ked uz si to nacal, nemali by si najprv novi useri precitat pravidla? kedze tak nerobia tak ich vacsina ludi odpinkava
bola to asi tretia vec, lebo predtym som uz na dakych forach bol a vedel som co a ako, len som sa potom dodatocne uistil, co je tu ine
ale aj predtym na tych forach bolo medzi prvymi citanie pravidiel,aj ked to je na neuverenie 
bola to asi tretia vec, lebo predtym som uz na dakych forach bol a vedel som co a ako, len som sa potom dodatocne uistil, co je tu ine
-
vivaSlovakia
Guru wannabe