NVIDIA problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Goumbik
Novice
Novice

NVIDIA problem

Príspevok od používateľa Goumbik »

zdravim,zakoupil jsem kartu,jenze pri startu pise hlasku,ze dochazi k nizkemu napajeni a proto karta omezi vykon.Zdroj mam 400watt a s ATI zadne problemy nebyly.Dale mi karta kousa pravidelne u "narocnejsich her" typu CoD 2 nebo Battelfield 2,coz u CS 1.6 ani DOTY nedela.Proste jakoby zamrzne..Ma s tim nekdo zkusenosti? Teplota karty je 38 stupnu
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: NVIDIA problem

Príspevok od používateľa AXO »

Goumbik napísal:zdravim,zakoupil jsem kartu,jenze pri startu pise hlasku,ze dochazi k nizkemu napajeni a proto karta omezi vykon.Zdroj mam 400watt a s ATI zadne problemy nebyly.Dale mi karta kousa pravidelne u "narocnejsich her" typu CoD 2 nebo Battelfield 2,coz u CS 1.6 ani DOTY nedela.Proste jakoby zamrzne..Ma s tim nekdo zkusenosti? Teplota karty je 38 stupnu
inak by nebolo od veci napisat model karty.. od kedy ti to robi, hned od zmeny karty alebo len tak z nicoho nic ? akej znacky je ten zdroj ?
Goumbik
Novice
Novice

Kartu jsem koupil dnes a od zacatku mi to dela.Zdroj mam Euro Case,model karty je na adrese

Kód: Vybrať všetko

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40925
Pulpman
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pulpman »

zapoj do karty kabel zo zdroja... aj karta cosi papa :D
Prílohy
40925v.jpg
Goumbik
Novice
Novice

Kabel mám připojený už od začátku.Ale i přes to mi to hlásí a u her se mi kouše jádro,takže musím natvrdo restard
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

skus tam napojit teda iny molex...
mozno ze zdroj je nejaky shitny.. ale neuveritelne shitny.. inak neviem.. mozno je pokazena VGA.. normalne toto hlasi pri nedostatku stavy.. ale kedze ten kabel mas.. tak potom zdroj jedine nestiha
Napísať odpoveď