POMOC S PC
-
LacoTT
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
POMOC S PC
caute , mam taky problem , ked pustam hociaku hru tak mi ostane cierna obrzovka a dalej sa nic nedeje , musim restartovat PC .
ale ked pustam c-s tak je vsetko oka ale jak som si nainstaloval EURO08 tak to robilo a aj ked The Godfather mi to robilo aj pri fife , skratka pri kazdej hre okrem cs. skusal som vynut firewall a nic nepomaha. diky za pomoc
ale ked pustam c-s tak je vsetko oka ale jak som si nainstaloval EURO08 tak to robilo a aj ked The Godfather mi to robilo aj pri fife , skratka pri kazdej hre okrem cs. skusal som vynut firewall a nic nepomaha. diky za pomoc
-
cORP.
Addict
Re: POMOC S PC
csko je opengl hra na co ostatne su dx hry skus preinstalovat directx alebo aj najnovies ovladace na graficku predpokldam ze podla popisovaneho problemu mas ati ze ?LacoTT napísal:caute , mam taky problem , ked pustam hociaku hru tak mi ostane cierna obrzovka a dalej sa nic nedeje , musim restartovat PC .
dufam ze nemas novsiu radu ati kariet v agp
-
LacoTT
Medium Star
Re: POMOC S PC
co je ati ?INDIGOcorp. napísal:csko je opengl hra na co ostatne su dx hry skus preinstalovat directx alebo aj najnovies ovladace na graficku predpokldam ze podla popisovaneho problemu mas ati ze ?
dufam ze nemas novsiu radu ati kariet v agp
mam Video Adapter:NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB)
-
LacoTT
Medium Star
ja som fifu v pohodicke rozbel a ked som pozeral poziadavky na godfathera tak by to malo istŠu-Do napísal:presne tak... a taktiez ani toho godfathera.. a ani fifu.. CPU mas ake ? kamarat mal 800Mhz duron a FX5200 128bit.. a GF sa ani nespustil.. a fifa nenormalne sekala
CPU MAM :AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+
-
Šu-Do
Redeemer
ehm.. ok.. myslel som novu fifu.. (nie uplne) 07..LacoTT napísal:ja som fifu v pohodicke rozbel a ked som pozeral poziadavky na godfathera tak by to malo ist
CPU MAM :AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+
a ok.. CPU mas ako ja.. cize GF mi isiel svizne.. ale s VGA 6600GT..
mozes skusit ine ovladace.. mozes napisat ake mas.. mozno ze treba ist k starsim a mozno k novsim...
a to EURO sa ani nepokusaj spustat.. je to nenormalna kktina
-
LacoTT
Medium Star
mam :Video Adapter:NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) ale ovladac neviem aky tam mam , to mi kamos tam robil ja to len cez everest pozeramŠu-Do napísal:ehm.. ok.. myslel som novu fifu.. (nie uplne) 07..
a ok.. CPU mas ako ja.. cize GF mi isiel svizne.. ale s VGA 6600GT..
mozes skusit ine ovladace.. mozes napisat ake mas.. mozno ze treba ist k starsim a mozno k novsim...
a to EURO sa ani nepokusaj spustat.. je to nenormalna kktina
teraz skusam stiahnut ovladac 93.71 uvidim co to spravi . a DirectX tam mam tusim 9 ale neviem kde na nete je 10
-
Šu-Do
Redeemer
aktivny chladic (chladic s vetracikom) pasivny chladic (len medene alebo hlinikove rebra)
93.71 ma funkcie ktore ta tvoja VGA nema ani zdaleka... zrejme uz tvoja vga nepodporuje pozadovane efekty a funkcie potrebne k spusteniu hry... i ked je pisane ako minimum ( to neviem) tvoja VGA
skus nejake ovladace so 4 rady.. popripade 53.03
93.71 ma funkcie ktore ta tvoja VGA nema ani zdaleka... zrejme uz tvoja vga nepodporuje pozadovane efekty a funkcie potrebne k spusteniu hry... i ked je pisane ako minimum ( to neviem) tvoja VGA
-
LacoTT
Medium Star
aky iny by soim este mohol dat okrem 53.03 ?Šu-Do napísal:aktivny chladic (chladic s vetracikom) pasivny chladic (len medene alebo hlinikove rebra)
93.71 ma funkcie ktore ta tvoja VGA nema ani zdaleka... zrejme uz tvoja vga nepodporuje pozadovane efekty a funkcie potrebne k spusteniu hry... i ked je pisane ako minimum ( to neviem) tvoja VGA![]()