Vista, SP1, ZA, problem
Vista, SP1, ZA, problem
No mam taky problem....nainstaloval som SP1, vsetko v poho, potom mi zacal haluzit Eset Smart security, tak som hodil stary Nod a Zone Alarm Pro (konecne podporavany aj Vistou.....) a odvtedy nevem vypnut komp, ani restart,sleep tiez obcas haluzi...
Vypnut vobec, obcas zmizne vsetko ale pozadie ostane a nic....
restart nic, nieco sa povypina ale inak ee
sleep obcas v poho ale niekedy ostane frcat ventilator a proste neni uplne off....svieti okolo gombika ako pri zapnutom....proste to este neni uspate...
jasne ze natvrdo ho vypnut ide....ale to potom pise ze nebol dobre vypnuty a iste mu to neprospieva....
Co to moze byt ? Dakujem za pomoc !!!
Vypnut vobec, obcas zmizne vsetko ale pozadie ostane a nic....
restart nic, nieco sa povypina ale inak ee
sleep obcas v poho ale niekedy ostane frcat ventilator a proste neni uplne off....svieti okolo gombika ako pri zapnutom....proste to este neni uspate...
jasne ze natvrdo ho vypnut ide....ale to potom pise ze nebol dobre vypnuty a iste mu to neprospieva....
Co to moze byt ? Dakujem za pomoc !!!
ja mam Vistu a SP1 a nic mi neblbne....no minule mi trosku zablbol ale to je normalne..
skus spravit takuto vec:
Obnov system o napr. tyzden dozadu...skus ho obnovit v tom bode, ktorom este nebol SP1 nainstalovany takze ho daj napr. o den dozadu kedy este SP1 nebol instalovany...a potom to skus dako vyriesit....
No a si vravel ze mas ESET SMART SECURITY A ZONE ALARM PRO? (co ide aj na vistu) ...
Mas vypnuty Firewall na ESET SMART SECURITY?a este na Windows FIREWALL??
lebo ak mas spustene 2 firewally naraz tak to moze byt mozno aj tym....
si myslim ze to moze robit mozno ten firewall....ved skus ho vypnut...
skus spravit takuto vec:
Obnov system o napr. tyzden dozadu...skus ho obnovit v tom bode, ktorom este nebol SP1 nainstalovany takze ho daj napr. o den dozadu kedy este SP1 nebol instalovany...a potom to skus dako vyriesit....
No a si vravel ze mas ESET SMART SECURITY A ZONE ALARM PRO? (co ide aj na vistu) ...
Mas vypnuty Firewall na ESET SMART SECURITY?a este na Windows FIREWALL??
lebo ak mas spustene 2 firewally naraz tak to moze byt mozno aj tym....
si myslim ze to moze robit mozno ten firewall....ved skus ho vypnut...