Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
feuer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feuer »

dodo.gold napísal:feuer: Skús si nainštalovat najnovšiu verziu Microsoft Framework-u...
v tom to nebude mam Net Framerk verziu 3
B3rET
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa B3rET »

ked hram cs, casto sa mi stava ze stlacim daco a reaguje to po 2 sekundach a potom idem tam kam som sa pohol asi 5 sekund ked len stlacim... a myska dakedy sekne a neda sa nou hybat.... zacalo to robit len tak z nicoho nic..... a nic neblbne len cs... neviete cim to moze byt?? :? :?

//clovek ziada o radu a dostane K- :lol:
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

feuer napísal:Mam problem s cs.ked zapnem hru a chcm si zahrat nejake kolko naskoci mi tato tatulka .Skusal somuz preinstalovat ale nepomohlo

Kód: Vybrať všetko

http://img366.imageshack.us/my.php?image=csyl3.png
no vidim tam ten microsoft visual c+++,hm,stiahni si novsie ovladace na graficku kartu,to ti pomoze neboj,to ti hned bude instalovat aj to c+++

...tu to je :) :wink: nemas zac..

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

B3rET napísal:ked hram cs, casto sa mi stava ze stlacim daco a reaguje to po 2 sekundach a potom idem tam kam som sa pohol asi 5 sekund ked len stlacim... a myska dakedy sekne a neda sa nou hybat.... zacalo to robit len tak z nicoho nic..... a nic neblbne len cs... neviete cim to moze byt?? :? :?

//clovek ziada o radu a dostane K- :lol:
Zeby obycajne Lagy?... mas daco s pripojenim (alebo si daco stahoval)aspon tak to vyzera... :?
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

no zaz mam aj ja problem z CSS...islo uplne v pohode a uplne zrazu zacalo vyhadzovat tuto chybu..normalne pustim cs a vyhodi tuto chybu ked dam OK tak vypne CSS..co s tym :cry: plssss.

//musel som dat obrazok do PNG lebo JPG mi akosi nechce zobrat...
Prílohy
error.PNG
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

Chalani mam non steam a ked dam hladat serveri tak 99% ej zablokovanych a ku 98% nemam kluč.. ze invalid cd key.. co si mam doinstalovat poradte :)
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

tak si nainstaluj patch ...tusim v23 ..ale to fakt iba tusim
a pod si zahrat na nejake serveri ako napr
na JeSuS - 85.13.65.75:27015
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

Chcem sa spýtať či sa niekomu stalo že občas sa stane že same začne strielať niekedy 1-2 naboje z pištolky a niekedy aj 1-20 nabojov z AK ale pritom na myši ani neklikam. (mam steam + myš A4 tech X7) Proste nechapem tomu vo Wine bez problemov.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

vladino001 napísal:Chcem sa spýtať či sa niekomu stalo že občas sa stane že same začne strielať niekedy 1-2 naboje z pištolky a niekedy aj 1-20 nabojov z AK ale pritom na myši ani neklikam. (mam steam + myš A4 tech X7) Proste nechapem tomu vo Wine bez problemov.
zle modely hracov,popripade si doinstaluj mousefix,a stiahni si highfps modely..
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

vladino001 napísal:Chcem sa spýtať či sa niekomu stalo že občas sa stane že same začne strielať niekedy 1-2 naboje z pištolky a niekedy aj 1-20 nabojov z AK ale pritom na myši ani neklikam. (mam steam + myš A4 tech X7) Proste nechapem tomu vo Wine bez problemov.
toto sa obcas aj mne stane a najcastejsie pri Famase za CT.... ked si idem Qeckom prehodit zbran tak mi vystrli dva naboje no nikomu neublizia a ani sa mi naboje neminu zo zasobnika... da s as tym zit a uz som si zvykol... :)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

to prehadzovanie Qckom robi pri kazdej zbrani. je to bug. kup si primarku nejaku, daj si sekundar a mackaj stale Q. uvidis akoby vystrelila, ale nic nestreli :)
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX napísal:zle modely hracov,popripade si doinstaluj mousefix,a stiahni si highfps modely..
mozes to trochu popisat ? :D
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

no uz mi to skoro vsetko ide, len teraz je vsade pre zmenu ten mur, cize invalid cd key kde ho prepišem?Ttoto som fakt nenašiel.. :(
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

aky mur ? jednoducho si do zlozky kde mas CS nainstaluj patch v23 a potom by ti to uz vsetko malo ist...
luki21
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luki21 »

PLS mam problem so STEAMOM, keď ho spustim, tak mi to spusti tu tabuľku, že updating, ale asi po 10-15s mi to stále nič nespraví a vyskočí mi tam potom taká tabuľka, že mi chýba súbor steam.dll a keď mi ten súbor pošle kamoš tak mi to stále a stále píše ďalšie súbory, keď dam preinštalovať steam, tak mi to vypiše zasa chybu, že je nejaky subor poškodeny, skúšal som odynštalovať (to šlo) a znovu nainštalovať, ale to isté. Steam som sťahoval zo steampowered.com, mám nainštalované normal CS bez patchu v C/Program files/Valve a Steam v C/Program files/Steam, mám Win XP SP2 pripojenie do netu cez WiFi 4000Kb/s Steam acc už mi kupil kamoš cez net, takže kupovať orig CD už asi nebudem :cry:
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

nech ti ten kamos posle celu zlozku steamu a ty si ju okopirujes do svojej a prepises....myslim to tak ze nainstalujes normalne potom prekopirujes kamaratovu zlozku a spustis.. mozno to pojde...
luki21
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

dodo.gold napísal:nech ti ten kamos posle celu zlozku steamu a ty si ju okopirujes do svojej a prepises....myslim to tak ze nainstalujes normalne potom prekopirujes kamaratovu zlozku a spustis.. mozno to pojde...
Dik za radu, vyskušam :D
luki21
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

dodo.gold napísal:nech ti ten kamos posle celu zlozku steamu a ty si ju okopirujes do svojej a prepises....myslim to tak ze nainstalujes normalne potom prekopirujes kamaratovu zlozku a spustis.. mozno to pojde...
No vyriešil som to tak, že som si stiahol steam aj s cache a už mi to ide, ale teraz mi to tam píše že sa nedá pripojiť do steam siete a net je zapojený a beží(môj net nepodporuje torrenty nemohlo by to byť v tom???)
//obrazky davaj do prilohy
luki21
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

No tak človek chce pomoc a dostane k**** :evil:
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »