v tom to nebude mam Net Framerk verziu 3dodo.gold napísal:feuer: Skús si nainštalovat najnovšiu verziu Microsoft Framework-u...
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
ked hram cs, casto sa mi stava ze stlacim daco a reaguje to po 2 sekundach a potom idem tam kam som sa pohol asi 5 sekund ked len stlacim... a myska dakedy sekne a neda sa nou hybat.... zacalo to robit len tak z nicoho nic..... a nic neblbne len cs... neviete cim to moze byt??

//clovek ziada o radu a dostane K-
no vidim tam ten microsoft visual c+++,hm,stiahni si novsie ovladace na graficku kartu,to ti pomoze neboj,to ti hned bude instalovat aj to c+++feuer napísal:Mam problem s cs.ked zapnem hru a chcm si zahrat nejake kolko naskoci mi tato tatulka .Skusal somuz preinstalovat ale nepomohloKód: Vybrať všetko
http://img366.imageshack.us/my.php?image=csyl3.png
...tu to je
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zeby obycajne Lagy?... mas daco s pripojenim (alebo si daco stahoval)aspon tak to vyzera...B3rET napísal:ked hram cs, casto sa mi stava ze stlacim daco a reaguje to po 2 sekundach a potom idem tam kam som sa pohol asi 5 sekund ked len stlacim... a myska dakedy sekne a neda sa nou hybat.... zacalo to robit len tak z nicoho nic..... a nic neblbne len cs... neviete cim to moze byt??![]()
-
vladino001
Light Professional
zle modely hracov,popripade si doinstaluj mousefix,a stiahni si highfps modely..vladino001 napísal:Chcem sa spýtať či sa niekomu stalo že občas sa stane že same začne strielať niekedy 1-2 naboje z pištolky a niekedy aj 1-20 nabojov z AK ale pritom na myši ani neklikam. (mam steam + myš A4 tech X7) Proste nechapem tomu vo Wine bez problemov.
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
toto sa obcas aj mne stane a najcastejsie pri Famase za CT.... ked si idem Qeckom prehodit zbran tak mi vystrli dva naboje no nikomu neublizia a ani sa mi naboje neminu zo zasobnika... da s as tym zit a uz som si zvykol...vladino001 napísal:Chcem sa spýtať či sa niekomu stalo že občas sa stane že same začne strielať niekedy 1-2 naboje z pištolky a niekedy aj 1-20 nabojov z AK ale pritom na myši ani neklikam. (mam steam + myš A4 tech X7) Proste nechapem tomu vo Wine bez problemov.
PLS mam problem so STEAMOM, keď ho spustim, tak mi to spusti tu tabuľku, že updating, ale asi po 10-15s mi to stále nič nespraví a vyskočí mi tam potom taká tabuľka, že mi chýba súbor steam.dll a keď mi ten súbor pošle kamoš tak mi to stále a stále píše ďalšie súbory, keď dam preinštalovať steam, tak mi to vypiše zasa chybu, že je nejaky subor poškodeny, skúšal som odynštalovať (to šlo) a znovu nainštalovať, ale to isté. Steam som sťahoval zo steampowered.com, mám nainštalované normal CS bez patchu v C/Program files/Valve a Steam v C/Program files/Steam, mám Win XP SP2 pripojenie do netu cez WiFi 4000Kb/s Steam acc už mi kupil kamoš cez net, takže kupovať orig CD už asi nebudem 
No vyriešil som to tak, že som si stiahol steam aj s cache a už mi to ide, ale teraz mi to tam píše že sa nedá pripojiť do steam siete a net je zapojený a beží(môj net nepodporuje torrenty nemohlo by to byť v tom???)dodo.gold napísal:nech ti ten kamos posle celu zlozku steamu a ty si ju okopirujes do svojej a prepises....myslim to tak ze nainstalujes normalne potom prekopirujes kamaratovu zlozku a spustis.. mozno to pojde...
//obrazky davaj do prilohy