GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Aktualizoval som web o Live Direct Stream Video, ktore prenasa nejaky typek cez Capture kartu v XBOX360. Cez chat mu ludia hovoria co ma robit a on nazivo reaguje a snazi sa... ale je to uprimne nejaky GTA neskuseny amater a tak "troska" lamy :-D Link v predchadzajucich stranach...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

razignoval som na "prerobenie" iso suboru na subor podporvoany emulatorom.... cakam na PS2 varziu a znameho, ktory mi mozno pozicia konzolu :?
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

jackb napísal:razignoval som na "prerobenie" iso suboru na subor podporvoany emulatorom.... cakam na PS2 varziu a znameho, ktory mi mozno pozicia konzolu :?
tak PS2 verziu sa asi nacakas kedze nebude :lol:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Toy M@ch!n3 napísal:tak PS2 verziu sa asi nacakas kedze nebude :lol:
nemyslel PS3? :P
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

je to jedno aj keby chcel emulovat PS2 hru (GTA4, ktora aj tak na PS2 nebude) tak to by som si kukol ci vytiahne viac ako 5 fps...
o PS3 verzii ani nebudem hovorit

//
jackb napísal://a pripadnu PS2 verziu som chcel hrat na konzole, nie emulovat...
pripadnu.. ziadnu :P
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

vy viete pokazit radost... teraz cakat do jesene :(
//a pripadnu PS2 verziu som chcel hrat na konzole, nie emulovat...
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

takze uz mam par hodin odohranych a musim povedat ze treba si na to len zvyknut hlavne na auta neni dobre mat plyn na podlahe lepsie je pekne citlivo na to treba ist..tuto hru by som nenazval REVOLUCIA ale skor EVOLUCIA je to jasny pokrok oproti starym gta..dal by som tomu tak nieco okolo 95/100 mozno trosku menej..zalezi od vkusu..
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

No z tych prispevkov a pocitoch ktore mate niektory z hrania GTA4 to nakoniec vizera tak ze hra na PC dopadne tak ako som sa tu uz velmi dlho dozadu hadal s Gothar-om ... http://www.hojko.com/post750300.html?highlight=#750300 bude velke halo a hra tak trosku nuda ... :? co ma velmi mrzi ja ze to uz konecne bude nieco prevratne v serii GTA
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

romerot napísal:No z tych prispevkov a pocitoch ktore mate niektory z hrania GTA4 to nakoniec vizera tak ze hra na PC dopadne tak ako som sa tu uz velmi dlho dozadu hadal s Gothar-om ... http://www.hojko.com/post750300.html?highlight=#750300 bude velke halo a hra tak trosku nuda ... :? co ma velmi mrzi ja ze to uz konecne bude nieco prevratne v serii GTA
hra nieje nudna - vzdy je v meste co robit, par hodin si treba zvykat na ovladanie a na novinky ale potom ta ta hra chyti a uz ta to nepusti... cim to viac hrajem - vzdy mi hra postupne serviruje zaradom novinky pri niektorych padne aj sanka... cele je to precizne spracovane... mesto si zije vlastnym zivotom a vidiet vsade ze je to robene do najmensich detailov a cele sa to uz velmi blizi realite
martin M
Star
Star

rochedo napísal:hra nieje nudna - vzdy je v meste co robit, par hodin si treba zvykat na ovladanie a na novinky ale potom ta ta hra chyti a uz ta to nepusti... cim to viac hrajem - vzdy mi hra postupne serviruje zaradom novinky pri niektorych padne aj sanka... cele je to precizne spracovane... mesto si zije vlastnym zivotom a vidiet vsade ze je to robene do najmensich detailov a cele sa to uz velmi blizi realite
presne cim dalej lepsie..na prvy krat to dost vystrasi ale potom sa do toho vzijes..
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

martin M napísal:presne cim dalej lepsie..na prvy krat to dost vystrasi ale potom sa do toho vzijes..
presne tak a napriklad som pozeral ze ked drzi v ruke mobil tak vyjde display na telke... ale ked sa dobre pozries do ruky kde drzi mobil - tiez mu na displeji ukazuje to iste co na telke - az take detaily som necakal :)
jarmen
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jarmen »

a jak to vidite s PC verziou vcera sa rozbehli take flamy po nete ze nebude....a nato R* odpisalo setkym administratorom..alebo ak ste im poslali majl ze ci to je pravda >tak odp ze nemaju ziadne inf o GTA iV a ze mame nadalej sledovat web hmmm
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

jarmen napísal:a jak to vidite s PC verziou vcera sa rozbehli take flamy po nete ze nebude....a nato R* odpisalo setkym administratorom..alebo ak ste im poslali majl ze ci to je pravda >tak odp ze nemaju ziadne inf o GTA iV a ze mame nadalej sledovat web hmmm
WTF :?: PC bude
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

romerot napísal:WTF :?: PC bude
Dovolil by som si povedat, ze "jasne, ze bude, len je otazne kedy" :)
martin M
Star
Star

inac zevraj tie framerate problemy su sposobene aj tymi palenicami zevraj by to na originalnych dvd nemalo robit..inac na ake media ste napalovali?ja na memorex a potom skusim na verbatim..
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

martin M napísal:inac zevraj tie framerate problemy su sposobene aj tymi palenicami zevraj by to na originalnych dvd nemalo robit..inac na ake media ste napalovali?ja na memorex a potom skusim na verbatim..
mne to kamos palil - dal som mu verbatim a palil to 4x mam k X360 HDD a framerate problemy nemam len obcas doskakuju objekty... potom skusim na mojej napalovacke s 2,4x
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

http://xbox360.ign.com/dor/objects/8270 ... 42508.html

ign video recenzia. ah, ten multiplayer vyzera neskutocne :new18:
dpc dpc, chcem tu hruuu, aaa pozicajte mi xbooox :D
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

tak nas vymkli pred dverami, GTA vzniklo na PC a teraz uz koli konzolam nevydaju hru pre PC ?

Kód: Vybrať všetko

GTA IV na PC naozaj nebude !!!
Ak ste po zhliadnutí perfektnej hry s nervami na krajíčku a nechcete spoznať pre labilnejších dôvod na plač, potom nečítajte nasledovné riadky. Ako hovorí Slovenciny.Com - Podľa vyjadrení - R* Games neplánuje PC verziu GTA 4. Podľa informácii sa R* zameralo na konzlových hráčov a je možné, že pre optimalizačné problémy ako aj nároky na vývoj PC verzie GTA 4 pre PC nikdy nebude a dalo by sa povedať že ide o správu naozaj nepríjemnú pre nás, PC hráčov. No posúďte sami podľa citácie R* :
"As for GTA IV coming out on the PC, that’s very doubtful as we currently have no plans to develop for the PC. We could only focus our efforts extensively on so many consoles at once, and PC might not see the light of day." 
pls napíste(poslite odkaz) niekto ze mate oficialne potvrdene spravy o vydani PC verzie... asi umrem :( :cry: :cry:

vsak to je len 1. aprilovy zart zmeskany o 24 dni(informacia uvedena 25.4.) ?
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

trocha som googlil je to dost mozne ze nebude. Na jednom webe bolo ze az v oktobri aj to pochybujem, ked to Rockstar vyhlasil. A ja teraz neviem ci setrit na Xbox/playak alebo kupit novy PC :P vadi mi to ze nefim ci sa da napojit na playak/xbox klavesnica a mys a ako je to s conectom na net i ked to uz nieje az tak dolezite, ale joystiky so mnemal rad hlavne pri strategiach :P
A teraz s5 ku GTA4 ak by to vyslo na PC uz upravene bola by to pecka a vacsia predavanost aj, ale co uz a ak nevyjde snad vyjde nejaky hack aby sa to na PC dalo hrat ale to by sme potrebovali silne PCs si myslim...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

na XBOX sa dá určite napojiť aj klávesnica aj myška...
ja to vidím tak..našetriť na Xbox/PS3 napojiť klávesnice a šupsa na hry :wink:
Napísať odpoveď