1.) na pravidlo "obrazky davat do prilohy" je zalozena samostatna tema tak by si o tom mohol vedet-za to si aj dostal K-.
2.) "Nepodporuje torrenty" dost zvlastny vyraz zrejme si tym myslel ze provider ti zablokoval niektore porty ktore vyuzivaju torrenty,teraz je otazka ci je medzi nimi aj ten steamovi.
dodo.gold napísal:1.) na pravidlo "obrazky davat do prilohy" je zalozena samostatna tema tak by si o tom mohol vedet-za to si aj dostal K-.
2.) "Nepodporuje torrenty" dost zvlastny vyraz zrejme si tym myslel ze provider ti zablokoval niektore porty ktore vyuzivaju torrenty,teraz je otazka ci je medzi nimi aj ten steamovi.
No dik ja som pravidla važne neprečítal Ale neviete náhodou, ktorý port je ten steamový???
potrebujem poradit... ked hram s botmi mam fps 120 ked pridem na server mam do 30 fps a ked ma zabijuu to začne lagovat a aj ked skonči kolo to laguje strašne neviete čo to može byt ?
Farlo napísal:potrebujem poradit... ked hram s botmi mam fps 120 ked pridem na server mam do 30 fps a ked ma zabijuu to začne lagovat a aj ked skonči kolo to laguje strašne neviete čo to može byt ?
urcite mas 120fps ? mam taky pocit ze csko ma obmedzenie na 60 a po uprave configu sa da z toho spravit 100 +- 2fps
100 fps mi da v poho ale pingy do 40... v pripojeny to myslim že nebude pretože robilo mi to davno niekedy nerobilo teraz som formatoval pc a zase ....rate mam nastavene na 30 .. ake mam dat ?
Farlo napísal:100 fps mi da v poho ale pingy do 40... v pripojeny to myslim že nebude pretože robilo mi to davno niekedy nerobilo teraz som formatoval pc a zase ....rate mam nastavene na 30 .. ake mam dat ?