Ikonka-tema s vasim prispevkom

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Ikonka-tema s vasim prispevkom

Príspevok od používateľa dudo02 »

Caves.Mna tak napadlo,ze by nebolo zle,ak by sa pri teme do ktorej som prispel zobrazovala nejaka indikacia-ikonka.Mam temy,ktore proste necitam,avsak niekdy tam zabludim(zalezi od nalady).No a stane sa mi,ze na to zabudnem a po case ako tam pridem,tak vidim,ze niekto aj zareagoval,no ja som temu uz potom zo zvyku preskakoval..Viem,ze sa da zapnut posielanie emailov a tak vlastne clovek zisti,ze niekto pisal.Ale to je dost otravne a kvoli tomu to mam vypnute.

Takze to by som privital-ak by pri prispevku svietila ikonka-TEMA S VASIM PRISPEVKOM. :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

takt o zase neni take strasne, zistim ze som tam bol tak odidem.... alebo neviem ci je to tu.. nejak som nehladal ale mozno je.. ze mozes hladat svoje prispevky v tejto teme a ked si ich pozres zistits ze si napisal vsetko so si tu uz chcel napisat*.... a na 100% viem ze tu je ze si mozes dat pozorovat citaciu na tvoje prispevky a ked si to zapnes tak zistit ze na teba niekto nieco a ak ti nic neukaze tak ta to zaujimat nemusi netyka sa to teba.....
nie?

* aha vidis zuzkazuzka to napisala... :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

sorry, ale podla mna je to blby napad...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Veď si klikni v téme na Moje príspevky a už vieš, či si prispel...
helper007
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa helper007 »

Ak som ho spravne pochopil, tak on to mysli tak, ze prispeje do temy a neskor uz nevie (zabudne) ze do danej temy prispel :wink: To nema s funkciou hladania mojich prispevkov v teme nic spolocne. Keby mu tam svietila nejaka ikonka, tak by si spomenul a pozrel do temy.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Tak si ale predstav osobu, ktorá má dajme tomu viac, ako 1000 príspevkov, je tu skoro od začiatku fóra a teraz mu bude svietiť to svetielko skoro všade.. to nie je, ako mať 10 príspevkov.. :roll:
Napísať odpoveď