Kosacka - motor
Kosacka - motor
hmm neviete kolko asi budete stat oprava ak v motore klepe...
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
wolodo
Professional
nepoznas hocikoho kto sa aspon trosku rozumie do motorov?... tam je urcite jednoduche vsetko.... bratranec 15-rocny rozobrala zlozil cely motor z kosacky sam... vsetko vycistil aby sla lepsie, takze dakto kto sa trosku rozumie do toho zisti aj zavadu nie?...
a spravi ti to za 300 korun alebo za poldeci
/edit:tak ak ma jasan21 pravdu tak sry ale myslim z eurcite dakoho zozenies za lacnejsi peniaz.... heh ovsem ak ju nemas v zaruke...
a spravi ti to za 300 korun alebo za poldeci
/edit:tak ak ma jasan21 pravdu tak sry ale myslim z eurcite dakoho zozenies za lacnejsi peniaz.... heh ovsem ak ju nemas v zaruke...
-
jasan21
Light Star
takeho nenajes lebo motor v kosacke je iny ako napr babeta je zlozeny z keramiky aby vydrzal vysoke otacky bez chladenia a tutti mas kosacku typu hobby tiez mam jednu nova stala 12 000 a za opravu pytali 9 000,-...zaujimave je ze murphyho zakon sa prejavil odisla presne tyzden po skonceni zaruky....
tak som kupil teraz stihl a klobuk dole sice len poloprofi ale hobby uz nikdy som sa ulakomil a tak som aj dopadol a navyse aj oprava je lacnejsia...co ma prekvapilo (pozeral som hned pri kupe
)
tak som kupil teraz stihl a klobuk dole sice len poloprofi ale hobby uz nikdy som sa ulakomil a tak som aj dopadol a navyse aj oprava je lacnejsia...co ma prekvapilo (pozeral som hned pri kupe
a co tam mas s keramiky?jasan21 napísal:takeho nenajes lebo motor v kosacke je iny ako napr babeta je zlozeny z keramiky aby vydrzal vysoke otacky bez chladenia a tutti mas kosacku typu hobby tiez mam jednu nova stala 12 000 a za opravu pytali 9 000,-...zaujimave je ze murphyho zakon sa prejavil odisla presne tyzden po skonceni zaruky....
tak som kupil teraz stihl a klobuk dole sice len poloprofi ale hobby uz nikdy som sa ulakomil a tak som aj dopadol a navyse aj oprava je lacnejsia...co ma prekvapilo (pozeral som hned pri kupe)
-
Stenky
Professional
to ze je iny neznamena ze je nerozoberatelnyjasan21 napísal:takeho nenajes lebo motor v kosacke je iny ako napr babeta je zlozeny z keramiky aby vydrzal vysoke otacky bez chladenia a tutti mas kosacku typu hobby tiez mam jednu nova stala 12 000 a za opravu pytali 9 000,-...zaujimave je ze murphyho zakon sa prejavil odisla presne tyzden po skonceni zaruky....
tak som kupil teraz stihl a klobuk dole sice len poloprofi ale hobby uz nikdy som sa ulakomil a tak som aj dopadol a navyse aj oprava je lacnejsia...co ma prekvapilo (pozeral som hned pri kupe)
Z keramiky? Prvy krat pocujem. Mam doma volajaku rakusku uz asi 5 rokov(neviem znacku a nechce sa mi ist do pivnice pozerat, ale nieje to noname, stala cosi cez 15 000), motor straton 4T 125ccm a mal som to nedavno komplet rozobrate (menil som kruzky na pieste + cistil karburator etc... taka mensia genberalka) a teda z keramiky som tam nevidel nic.