Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
dnes:
fajne vodarka a spis hruska u spoluziaka
po 2 hodkach spanku v alkoholovom opojeni bola sranda byt v skole
ledva som videl na papier, nic som sa neucil a aj tak 1 z pisomky z informy
dosiel mi papier z FMFI UK, ze ma na aplikovanu informu beru bez prijimaciek... takze aspon jedna istota
uz len zmaturovat
vcera:
GAS vyhralo nad GJGT vo futbale 4:3
zazil som need for speed na vlastnej kozi ked jeden znamy ma viezol ku spoluziakovi... cerstvy sofer... protismer,drifty,po meste 90, skackavy benzin... normalne som bol rad ze som prezil
k nemu do auta uz nesadnem kym sa nenauci soferovat...
posledne dni/tyzdne:
celkovo upadok na fore... zaujimava tema nebola ani nepamatam, rozumne nazory sa vyskytuju stale u tych istych ludi, co je dost ze annoying
debilita userov - clovek ma iny nazor a uz ho karmuju do minusu
debilita userov - clovek si za svojim nazorom stoji a uz idu na neho iba urazky - neopravnene
debilita adminov - teda skor tomaseho... kde su tie casy ked som si myslel,ze by sa s nim aj dalo vyjst
naivita userov - si myslia ze ma poznaju a vedia aky som a ako soferujem... omyl...
do oktobra si davam asi pauzu od fora, lebo je to tu momentalne kvalitne nanic... a musim vyhrat stavku s GothaRom 
vcera:
posledne dni/tyzdne:
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
najvacsie
a
za posledne dni -> maturitny sloh zo SJL som napisal na zťažka uveriteľných 96%, prva reakcie bol 5minutovy smiech ... minus bolo ze som sakra posral matiku a budem mat na vysvedcku 4 ...
dnes na brigadke -> bolo fajne
vecer na pivo, dufam ze ludi vytiahnem na hotel, lebo kedze pojdem autom, tak by som rad zjedol jeden Clausthaler nealko
piatok bolo vonku celkom nuda, ale zato som sa celkom zabavil s holkou
zajtra zas na brigadu -> hadam konecne dorobime co sme si rozplanovali & dufam ze nedelne menu je výdatnejšie ako sobotné ...
zivot teraz v podstate nema minusy, mozno to ze som unaveny a mam strasne znicene nohy ...