F.A. Premier league
No tak po zavahani Manchestru sa boj o titul sa zacina znova zamotavat a rozhodujuci bude zapas na Stamford bridge.
Manchester ale s vinimkou poslednych 10 minut podal dost jalovy vykon, sklamal Ronaldo ktory v prvom polcase bol skoro neviditelny, naopak v zavere bol vyborny Nani.
Blackburn sa mi celkom lubili za ich bojovny vykon, najma Friedel pochytal takmer nechytalne strely a celkom dobre zahral aj Samba.
Manchester ale s vinimkou poslednych 10 minut podal dost jalovy vykon, sklamal Ronaldo ktory v prvom polcase bol skoro neviditelny, naopak v zavere bol vyborny Nani.
Blackburn sa mi celkom lubili za ich bojovny vykon, najma Friedel pochytal takmer nechytalne strely a celkom dobre zahral aj Samba.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Dnesny zapas bol naozaj vrchol celej sezony, najma s nasadenim akym hrala Chelsea bolo naozaj obdivuhodne.
Manchester ma sklamal a pravdu povediac uz mi zacinaju ist na nervy, neviem z akeho dovodu sa zatiahli do obrany a takmer cely zapas nic neukazali (s vinimkou zaveru). Hrat na remizu v takomto zapase hned z uvodu je pre mna dost blbe rozhodnutie.
Komicka alebo skorej tragikomicka bola situacia priameho kopu kde sa Drogba pohadal s Ballackom kto to bude kopat. Fakt neviem na co tam toho Drogbu drzia, furt sa s niekym hada a ked v sa takomto zapase chova jak male decko na ihrisku je fakt nepochopitelne. Uz som myslel ze este aj tu 11m bude chciet ist kopat.
Manchester ma sklamal a pravdu povediac uz mi zacinaju ist na nervy, neviem z akeho dovodu sa zatiahli do obrany a takmer cely zapas nic neukazali (s vinimkou zaveru). Hrat na remizu v takomto zapase hned z uvodu je pre mna dost blbe rozhodnutie.
Komicka alebo skorej tragikomicka bola situacia priameho kopu kde sa Drogba pohadal s Ballackom kto to bude kopat. Fakt neviem na co tam toho Drogbu drzia, furt sa s niekym hada a ked v sa takomto zapase chova jak male decko na ihrisku je fakt nepochopitelne. Uz som myslel ze este aj tu 11m bude chciet ist kopat.
-
Vesper
Professional
Zo strany ManUtd dnes slabý zápas. Mohlo to skončiť ešte aj oveľa tragickejšie keby si rozhodca všimol tú ruku (alebo skôr obe ruky) Wesa Browna v pokutovom území pár minút pred Carrickovou rukou a Manchester by možno nedal ani gól nebyť tej nádhernej Carvalhovej prihrávky do behu Rooneymu. Ináč to napätia bolo brutálne, veď na konci sa to prenieslo aj do správania hráčov, čo sa odzrkadlilo na počte žltých kariet.
-
Deejay-LoLo
Amateur
..
Ste blbi alebo co? O aky jeden bod ma naskok ManUTD? Po tomto zapase maju rovnaky pocet bodov 
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional