nahravanie hovorov z mobilu
nahravanie hovorov z mobilu
Potreboval by som riesit nahravanie hovorov z mobilu tak aby sa nahravka dala ulozit na PC. Nahravka by mala zachytit konverzaciu oboch resp. viacerych stran. Idealne by bolo spustanie a zastavenie nahravania bez nastavovania. K nahravaciemu zariadeniu by malo byt pripojitelnych viac mobilov. Je to riesitelne? Viete mi poradit ako na to?
potrebujem nieco sofistikovanejsie a idealne by bolo zariadenie (nejaky voice recorder) kde sa da nahravanie jednym tlacitkom spustit a dalsim zastavit.
Pocas telefonatu nie je cas na prehrabavanie sa cez menu mobilneho telefonu.
Je X druhov voice recorderov z pevnej linky ale existuje nieco pripojitelne aj na mobil?
Pocas telefonatu nie je cas na prehrabavanie sa cez menu mobilneho telefonu.
Je X druhov voice recorderov z pevnej linky ale existuje nieco pripojitelne aj na mobil?
z jednoducheho dovodu - nemam cas sa zaoberat s tym aby som po kazdom dni vyprazdnoval nahravky alebo sa obaval ze mi neurobi dolezity zaznam z dovodu nedostatku pamate v mobile. Digitalny zaznamnik alebo diktafon z hladiska pamate by bol idealny len ako ho pripojit k mobilu aby zosnimal hovor?
Idealne by bolo raz za tyzden prehodit vsetky zaznamy z diktafonu na PC...
Idealne by bolo raz za tyzden prehodit vsetky zaznamy z diktafonu na PC...
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak praveze ked mas mobil co ma aspon 10 Mb svoju pamat, alebo ak si das ukladanie nahravok na kartu a to uz ti tam staci len 128mb karta tak mozes nahravat fakt az do zblnutia
Nahravane 4 minuty maju necelych 200kb... takze si myslim ze s pamatou mat problem nebudes ani za mesiac len aby si v tom mal aj prehlad
Nahravane 4 minuty maju necelych 200kb... takze si myslim ze s pamatou mat problem nebudes ani za mesiac len aby si v tom mal aj prehlad
-
wolodo
Professional
hmm to asi nie... musis si to najst pocas hovoru alebo ak sa da tak pocas hovoru dat nejaku skratku ze ti zacne nahravat....Gangy napísal:Celkom by ma zaujimalo ci sa da na mobile nastavit automaticke nahravanie vsetkych hovorov. Konkretne na SE s500i...
a zda sa mi ze sa da dat take daco ze ti bude nahravat rozhovor do hlasovej schranky.... ale tam idu ine cash..... ale to bolo davno ze bola ta moznost teraz uz som o tom nepocul....
-
Mateq
Medium Professional
Keďže je to s firmwarom od SE tak to nepôjde. pokiaľ by si však mal PDA alepo PocketPC tak to určite ide riešiť doinštalovaním aplikácie. Možno aj na Symbian ale tým si nie som istý.Gangy napísal:Celkom by ma zaujimalo ci sa da na mobile nastavit automaticke nahravanie vsetkych hovorov. Konkretne na SE s500i...