in your world napísal:ja zatiaľ nemám,ale už sa naň chystám.mám menší problém s výberom.najradšej by som chcela pegasa medzi lopatky ale nenašla som žiadny dobrý.ak by ste mali nejaký dobrý námet s pegasom kludne mi ho posunte.díky
Pohravam sa s myslienkou tetovania, aj ked neviem co take, pretoze nejake tie obrazky a podobne veci ma prilis nelakaju, skor nieco zaujimave. A zaujimavy mi prijde Bart, pretoze toho asi ma len malokto, hoci to nebude pekne ako niektore tie kresby motylov, deflinou, ciskych znakov... Taky Bart a pod nim maly napis Hojko, to je nieco pre mna.
hojko napísal:Pohravam sa s myslienkou tetovania, aj ked neviem co take, pretoze nejake tie obrazky a podobne veci ma prilis nelakaju, skor nieco zaujimave. A zaujimavy mi prijde Bart, pretoze toho asi ma len malokto, hoci to nebude pekne ako niektore tie kresby motylov, deflinou, ciskych znakov... Taky Bart a pod nim maly napis Hojko, to je nieco pre mna.
mne osobne sa moc farebne tetovania nepacia... skor stara skola, kombinovana s bielou, aby to dostalo hlbku...
hojko napísal:Pohravam sa s myslienkou tetovania, aj ked neviem co take, pretoze nejake tie obrazky a podobne veci ma prilis nelakaju, skor nieco zaujimave. A zaujimavy mi prijde Bart, pretoze toho asi ma len malokto, hoci to nebude pekne ako niektore tie kresby motylov, deflinou, ciskych znakov... Taky Bart a pod nim maly napis Hojko, to je nieco pre mna.
in your world napísal:ten prvý by ušiel(aj keď to nie je pegas),ale radšej by som brala-ako začína nejaký film od .... spoločnosti.tam je zobrazený z predu.tak také niečo.
addictor: Nevravim, ze farebne, proste normalne len obrysy. Hodil som sem obrazok, kedze avatar je maly, nech je to vidiet v plnej krase. Len kto vie ako by to vyzeralo
Ja osobne mam aj piercing aj tetovanie. To co bude o par rokov neovplyvnim, ale technika ide vpred a ked si to raz budem chciet dat prec, tak si to dam. Ja som za tatoo.
Opak: Robil mi to kamarat u neho doma. Kedysi mal tetovacie studio, ale teraz sa tomu uz nevenuje, uz len tak znamym na prilepsenie. Ja som to mal zadarmo ako za jednu protisluzbu, este som mal v plane na druhu stranu chrbta aj Homera, ale bol dost maly a zle by sa mu robili detaily. Tetovanie trvalo 18 minut, ked robil na konci nohy a topanky, tak to stipalo najviac a bola to dost neprijemna bolest. Este hovoril aj o vyfarbeni, ale nemal doma farby a tak ak budem chciet, tak objedna farby, ze by to bolo pekne vyfarbene. Este sa musim teda rozhodnut a mozno si to dam aj vyfarbit.
addictor: Prve tetovanie som si dal radsej na chrbat, tam to predsa nebude vidiet. Mozno ak sa mi zapaci, tak si dam nieco aj na predlaktie.
hojko napísal:addictor: Prve tetovanie som si dal radsej na chrbat, tam to predsa nebude vidiet. Mozno ak sa mi zapaci, tak si dam nieco aj na predlaktie.
vela ludi neostane pri prvom tetovani... ja uz tiez rozmyslam o dalsom...