cafte dnes som si stiahla cesku verziu hry assassin creed a normalne som nainstalovala spustila a vpohode ide len o nieakych par minut ma to vihodi do WINDOWSU a aplikacia sa vipne dost ma to stve nevie niekto ako tomu zabranit dakujem.
normalna anglicka verzia ti isla normalne ?
skus pomenit ovladace k VGA.. inak neviem.. niekomu to ide normalne niekomu nejde.. bohuzial
treba si zaobstarat legal verziu
Šu-Do napísal:normalna anglicka verzia ti isla normalne ?
skus pomenit ovladace k VGA.. inak neviem.. niekomu to ide normalne niekomu nejde.. bohuzial
treba si zaobstarat legal verziu
ano anglicka mi isla bez problemov a akonahle som nainstalovala CZ tak uz mi hra padá. a pomenit VGA ? neviem kde a ako
odinstalovat , precistit registre restartnut , znova CZ verziu nainstalovat a pozor ( nemas nahodov crack pre DX10 ) ??? lebo su 2 cracky DX9 a DX10 ...
W0Lf napísal:odinstalovat , precistit registre restartnut , znova CZ verziu nainstalovat a pozor ( nemas nahodov crack pre DX10 ) ??? lebo su 2 cracky DX9 a DX10 ...
nie nie mam crack pre DX9 oki tak skusim preinstalovat dakujem
fOxEr napísal:Nieje viac verzii tej cestiny do hry? Alebo ,nehladala si slovencinu?
No ak chces hrat a nepojde ti to ,tak sa asi budes musiet s nou rozlucit.
ked nevies nepis pise sa tu o original Ceskej verzii s dabingom..
W0Lf napísal:odinstalovat , precistit registre restartnut , znova CZ verziu nainstalovat a pozor ( nemas nahodov crack pre DX10 ) ??? lebo su 2 cracky DX9 a DX10 ...
DX 10 a DX9 crack je rozliseny.. urcite by to neislo pod XP spustit v DX10 rezime.. ona to uz hrala akurat ze to potom padlo... ak sa snazis pustit hru v DX10 rezime a nemas DX10 tak ti napise kktinu s dll kniznicou
ahojte mám velký problém neviem sa dostať s levelu(pameti) 7 kde bojujej s mojim králom na hrade a potom ma oslepý a mam bielu obrazovku a co mám robit potom kde mám ist alebo co mam robit prosiiiiiiim dakujem pekne