Uzivatelsky ucet
Uzivatelsky ucet
Potrebujem poradit.. neviem ako to mam napisat ale vo windows xp sa dal vytvorit taky ucet ktory nevidno ale ked startujes pc tak ked sa pyta vyberte ucet tak si stlacil ctrl+alt+del+del a zobrazil sa ucet s heslom ako sa to da vytvorit ??? poredte
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ak som dobre pochopil, tak pri starte Windowsu, chces aby po tebe vypytalo meno a heslo a nie klasicke klikacie prihlasovanie.
V tom pripade:
Start>Ovladaci Panel>Pouzivatelske Konta>Zmenit sposob prihlasovania a odhlasovania
a tam Odskrknut "Pouzit uvodnu obrazovku" , Aplikovat moznosti,restart a malo by to ist.
V tom pripade:
Start>Ovladaci Panel>Pouzivatelske Konta>Zmenit sposob prihlasovania a odhlasovania
a tam Odskrknut "Pouzit uvodnu obrazovku" , Aplikovat moznosti,restart a malo by to ist.
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Viem co myslis,ale kedze XPcko to beznym userom neumoznuje, tak jedine riesenie je to co som navrhol, nie??:.......vypyta po tebe meno a heslo a ak nevies oboje tak sa nedostanes, resp. z toho ani nevycitas kolko userov, je vytvorenych na PC.
to bond35:Neviem nesusal som, mozes vyskusat a dat nam vediet
. Ale mam pocit ze to skor nepojde ako pojde.Kedze ten Administrator je skor akysi SuperAdmin alebo co.........
to bond35:Neviem nesusal som, mozes vyskusat a dat nam vediet