F1 2009

O športe...

Kto vyhrá titul šampióna F1 pre rok 2009

Kimi Raikkonen
23
18%
Felipe Massa
19
15%
Lewis Hamilton
10
8%
Heikki Kovalainen
1
1%
Robert Kubica
5
4%
Nick Heidfeld
0
Žiadne hlasovania
Fernando Alonso
8
6%
Jenson Button
38
30%
Sebastian Vettel
12
10%
Rubens Barrichello
10
8%

Celkom hlasov: 126

Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

PACO8 napísal:Vyzera to tak ze zajtrajsie preteky budu velmi napinave.
Nepredpokladam. Barcelona patri medzi najnudnejsie okruhy v kalendari. Najzaujimavejsi bude start, a to aj vzhladom na pozicie jazdcov McL + zastavky v boxoch, vzhladom k jednotlivym strategiam. Zvedavy som napr. na strategiu Alonsa...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Viem ze dost casto byva nudna, ale zaujimava by mohla byt uz len tym rozostavenim jazdcov na starte. Predsa len Alonso v tejto sezone asi ani len nechyroval o druhom mieste a naopak McLaren zazili mensi prepad a budu sa chciet dostat dopredu, rovnako Heidfeld. Start bude urcite zaujimavy a hned potom sa ukaze kto si bude chciet este polepsit a kto na to aj ma.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Niekto nahodou nevie o nejakom streamingu? By sme dnes radi pozerali z prace s kolegami. :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

dufam ze kimi dneska vyhra 8)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Drago, si Boh. Dik aj za kolegov.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Tomasito napísal:Zvedavy som napr. na strategiu Alonsa...
Už tréningy naznačili, že Renault spravil s novým balíkom veľký pokrok, veď to aj Flavio sľuboval - "Súďte nás po Barcelone".
Myslím ale, že sa chceli pred domácimi fans vytiahnuť s poleposition, čo sa takmer aj podarilo. Ale obaja Alonso aj Piquet sú určite jednými s najlahších. Alonsa tipujem tak na 4-5. miesto. Vyhrá zrejme Kimi, pokiaľ nebude s Alonsom kolidovať na štarte. S málo paliva bude chcieť určite pred neho.

Som zvedavý na McLaren, v poslednej dobe sú slabučký :?, možno dosiahnu max. na 3 miesto.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tak Heikki to trochen nedal, pocitam, ze do konca zavodu to bude dobra nuda, cerveni double, Hamik snad aspon tretie miesto.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

p4ra napísal:Drago, si Boh. Dik aj za kolegov.
nz :wink:
t0m4s3 napísal:Tak Heikki to trochen nedal, pocitam, ze do konca zavodu to bude dobra nuda, cerveni double, Hamik snad aspon tretie miesto.
To podla mna nebola jeho chyba, ale tresk to bol poriadny, isiel dost rychlo, snad sa mu nic nestalo a bude v poho.

Kedze vysiel Safety Car tak to Ferrari nebude mat take lahke, Kimi uz mal nejaky naskok maly
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Ferrari je prirychle na zbytok pola, ci vyhraju s 2,5,10 alebo 50 sekundovym naskokom je uplne jedno... Alonso uz tiez dokauchoval.

// Hamilton zlahka stahuje Massu, uvidime ci sa dokaze prilibizit a zautocit - kiezby! Je to fakt sila, ze Mcl su najrychlejsie v prvom a druhom sektore a vsetko stratia v tretom ("aj s urokami") ...

edit:
1. Raikonnen
2. Massa
3. Hamilton
4. Kubica
5. Webber
6. Button
7. Nakajima

8. Trulli

Nooo zaujimave. Prvy styria jazdci v 6tich sekundach, nepamatam si veru takto tesne poradie.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Tak double Ferrari a treti Hamik. Dost zaujimava GP, nakoniec to nebola az taka nuda ako som cakal.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

fajnovo,som spokojny s double pre ferrari a celkovo s poradim jazdcov.boli to celkom fajn preteky :P
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

theBliZZard napísal:Tak double Ferrari a treti Hamik. Dost zaujimava GP, nakoniec to nebola az taka nuda ako som cakal.
Mozes napisat nejake zaujimave momenty?
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

t0m4s3 napísal:Mozes napisat nejake zaujimave momenty?
Moc ich nebolo, samozrejme okrem havárií. Kovalainen snáď bude ready o dva týždne, Studenič na STV za ten fór s helikoptérou :aasmile2:

Coulthard v 3 zo 4 pretekov skončil v kolízii, keď sa ho niekto snažil obiehať. :roll: Ak si budete pozerať záznam či ono video niekde na nete, všimnite si ako o zatáčku neskôr vytlačil Tima až do trávy. V poslednej dobe sa mi nepáči čo DC na trati (aj mimo nej - v rozhovoroch) robí.
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

t0m4s3 napísal:Tak Heikki to trochen nedal, pocitam, ze do konca zavodu to bude dobra nuda, cerveni double, Hamik snad aspon tretie miesto.
podla vsetkeho Kovimu explodoval brzdovy kotuc, mozno sa mu zasekol nejaky kamienok... v celku to bola nuda, f1 potrebuje fakt zmenu pravidiel v aero, ktora ma prist buducu sezonu, lebo napr. to ako sa trapil s evidentne rychlejsim autom heidfield s fisichellom a podobne hamilton s fisichellom v bahraine, neviem si predstavit ako sa potom maju priediehat 2 rovnocenne auta, ked na predbehnutie musi byt dnes auto o 2sekundy na kolo rychlejsie ako auto pred nim...
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Mozes napisat nejake zaujimave momenty?
2x Safety Car, havaria Heikkiho, vypadnutie Alonsa, penalizacia Heidfelda, Glock - Coulthard. Na Barcelone sa inokedy toho vela neudeje.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

theBliZZard napísal:2x Safety Car, havaria Heikkiho, vypadnutie Alonsa, penalizacia Heidfelda, Glock - Coulthard. Na Barcelone sa inokedy toho vela neudeje.
F1 by zaujímavou nemali robiť tieto veci,ale zaujímavé súboje ktorých bolo málo a ked aj boli tka oničom.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ja som ani netvrdil ze bola zaujimava pre to ze sa na trati predbiehalo v kazdom kole, alebo boli suboje koleso na koleso. To som ani od Barcelony neocakaval, cakal som start - ciel, bez nicoho. Takto to bolo aspon o niecom, aj ked to bolo mozno tym ze som ju nepozeral v celku, ale len po castiach a vzdy ked som pozrel tak sa nieco dialo. Uznavam, ze "dost zaujimava" som nepouzil vhodne slova... skor zaujimavejsia ako som cakal.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Gratulacia Ferrari k zasluzenemu double- bez SC faz by bol ich vykon suverennejsi. Vzhladom k okolnostiam preto tretie miesto Lewisa potesilo, ktory potesil najma skvelym startom, pri ktorom sa dokazal dostat pred Kubicu (rozdiel medzi McL a BMW je naozaj velmi maly). To iste sa zial neda povedat o havarii Hoviho... aj ked pocas testov su v Barcelone nehody vo velkej rychlosti pomerne caste a dnesne monoposty bezpecnejsie ako kedykolvek predtym, na taketo momenty sa nikdy nepozera dobre. Alonso potvrdil moje ocakavania... lahky v kvali + otacky vytrieskane nad limit (imho), v coho dosledku uvaril motor. Hold, Renault hral pred Alonsovym publikom vabank, co sa im vsak v tomto pripade nevyplatilo. Trosicku som sklamany z Toyoty, od ktorej som ocakaval viac. Skoda tiez Barriho, ktory oproti minulej sezone jazdi fantasticky a tiez Dada, ktory opat raz doplatil na premotivovanost supera. Vysledky su skreslene dvoma SC fazami, co vsak k F1 patri. RESUME: Cakal som menej atraktivnu GP.

PS: Dost ma vyrusovala podobnost sfarbenia monopostov McL a Force India...
spike97 napísal:F1 by zaujímavou nemali robiť tieto veci,ale zaujímavé súboje ktorých bolo málo a ked aj boli tka oničom.
Barca bola po tejto stranke vzdy malo atraktivna. Zaujimava je najma z pohladu porovnania vykonnosti jednotlivych teamov...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Dalsie double Ferrari z coho sa tesim a tu je dokaz ze cerveni su predsa len (minimalne o 0,5s na kolo) rychlejsi ako konkurencia o com sveci aj Raikkonenovo najrychlejsie kolo pretekov. Hamilton dnes zajazdil tiez celkom slusne, je mi luto Kovalainena za pomoci ktoreho mohlo byt tych subojov na trati viacej. Kubica s BMW o5 ukazali ze patria medzi spicku, nebyt Heidfeldovej "chyby" ked isiel na cervenu do boxov bola by VC zaujimavejsia. Webber piatym miestom mierne prekvapil, naopak jeho kolegovi sa zjavne "dari" v tesnych subojoch. Alonso sa nadalej trapi a pochybujem ze bude na konci serialu aspon medzi prvymi siestimi v celkovom hodnoteni.
Piquetove predsezonne slova sa velmi neplnia ked do vsetkych medii hovoril ze on Alonsovi dvojku robit nebude, pokial sa dobre pamatam nedokoncil este ani jedny preteky.
Asi najviac mi je luto chudaka Vettela, ktory odjazdil pocas styroch pretekov len 40kol.
Tento rok z pohladu havarii a SC Barcelona az taka nudna nebola. Z pohladu subojov sa bojovalo hlavne na starte=NUDA ako vravel Tomasito. Staci sa pozriet na suboj Heidfeld-Fisichella kde sa jazdec BMW s rychlejsim autom len tazko dostaval pred pomalsieho.
A este som takmer zabudol. Vidim ze komentar na STV2 sa zastavil na urovni zaciatocnik a pani komentatori narobili este viac chyb ako minule, hlavne pri rozlisovani monopostov jednotlivych timov, asi najviac sa plietli McLaren a Force India, napokon aj motorhomy maju podobne :wink:
Napísať odpoveď