a sme doma. tu mate tie 20 korunove integrovane HD audio na MB ..
len problemy su snim ...
otvor si ovladanie zvukovej karty , a chod na stranku co je v kolonke ABOUT ... samozrejme si musis najist aky mas model zvukovej karty.. mozno si napisal iny model , a nechce sa to nainstalovat..
no tak model viem aky je..Realtek AC 97 ....pozrel som na stranke realteku.
stiahol zazipovany subor ktory sa nainstaloval ked som ho rozbalil...ten subor co sa nerozbaloval sa nechcel nainstalovat....
A ked som chcel zapnut napr. daku hru mi napisalo nieco ze Audio card installed ...tak dajako...a neviem ci mam dobre zapojene tie since ci co to je pri zvukovej karte....(co je v tom cervenom kruhu)
to zapojenie mame ako vediet ? si pozri manual k doske.. a tie ovladace.. je problem s archivom.. cize si stiahni znovu alebo ine
a ak ti ide zvuk.. windows zvuk, mp3, video.. tak problem v zapojeni nebude
no tak to skusim dako este vyriesit....lebo neviem ci neni nahodou problem v zapojeni...a kde asi najdem manual k doske??
na akej stranke asi? na stranke vyrobcu..ale to tam najst to bude tazke..
no ved ja viem..ale problem je v tom ze ja manual k nej nemam....
lebo to mi doniesol kamos...odniekal ju zohnal...iba cistu dosku mi dal...
nic ine...alebo druhe riesenie je dat tam normalnu zvukovku....nie integrovanu ale kartu do slotu....ja uz neviem...ako co...
jop.. ak das do PCI nejaku kartu tak to pojde normal.. u tejto integrovanej mas problem s ovladacmi.. alebo je mozno len chyba u nich na stranke.. ale vsak po nainstalovani winu si windows najde ovladace k AC97
myslis??no tak moze byt ze som len zle zalozil to co sa vraj vola "since" tak mi to kamos vravel ze sa to vola...musim tam dat vari 2since aby to slo...len problem je kde....