Ja by som povedal, ze pocet tych pricin sa rovna poctu hracov, ktori nejdu...dalver napísal:prečo meniť celý zvaz? Hlavnou príčinou prečo hráči nechcú íst je len jeden človek..
MS v hokeji 2008
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
presne tak... sice sa mi Krizan dost protivy (este z cias extraligy), ale myslim, ze ma ovela stabilnejsie a lepsie vykony nez podava Lasak... nic proti Jankovi, ale teraz uz nema taku formu ako mal v casoch 2002...Drago napísal:Nechapem Suplera, podla mna je Krizan lepsi golman ako Lasak, tak preco je az dvojkou
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
nesmies to tak brat,uvidime po prvom zapase ako t odopadne ked sa nakopnu mozu to dotiahnut aj do semifinaleSajmon napísal:S tou zostavou, ktoru mame teraz, budeme radi ak postupime zo skupiny..... Vobec by som sa necudoval keby nas porazia Nemci,Nóri a to nehovorim o Fínsku
Clovek sa tesi na MS08 ale ked vidim aky mame team, tak nemam slov
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
ja som v prvom rade slovak a nebude mdrzat palce ostatnym,budem stale verit v uspech nasho timu aj ked nemame 13 hracov nhl jak pepiciPeky05 napísal:tego2000:si velky optimista,ale bud radsej realista myslis ze mame sancu??
ked Cesi,Fini,Rusi a to nehovorim o Kanade maju omnoho lepsie muzstva ako my.Samozrejme ze fandim nasim ale dotiahneme to tak maximalne do stvrtfinale.
-
Murder_Inc
Star
Tak asi vsetci sme tu Slovaci, asi vsetci budeme drzat palce Slovenskej reprezentacii, ale asi vsetci sme tu realisti...ja to vidim, ze s odratymi usami prejdeme z tabulky a skoncime v stvrtfinale ako minule. Podla tych nominacii jednotlivych tymov, ktore som videl, by som povedal, ze finale bude medzi Kanadou a Ceskom a boj o tretie miesto bude medzi Finskom a Ruskom (ak Rusi budu hrat aspon trochu kolektivne, ak nie, tak Svedsko). Cisto moj nazor.tego2000 napísal:ja som v prvom rade slovak a nebude mdrzat palce ostatnym,budem stale verit v uspech nasho timu aj ked nemame 13 hracov nhl jak pepici![]()
![]()
-
Hossa1881
Medium Professional
v tomto je rozdiel medzi slovakmi a zahranicnymi fanusikmi(staci sa pozret na druholigovy bohemians, fanusikovia sa nanho vyskladali...)
hned muzstvo odpisujete...proste za frajeri ste a ked to dodrbu tak seci budete vyskakovat ako ste to tu predpovedali...chlapci ale vy nieste fanusikovia vy sa na nich len hrate a ked je uspech tak ste ako politici vtedy sa ukazujete ako ste fandili....no smutno mi je
hned muzstvo odpisujete...proste za frajeri ste a ked to dodrbu tak seci budete vyskakovat ako ste to tu predpovedali...chlapci ale vy nieste fanusikovia vy sa na nich len hrate a ked je uspech tak ste ako politici vtedy sa ukazujete ako ste fandili....no smutno mi je
bude vysielat aj priame prenosy aj zaznamy.. nasi hraju prvy zapas proti norsku (z 3.-4.maja) o 01 15heLLhole napísal:bude stv vysielat live zapasy, alebo len zaznamy ?..a o kolej sa vlastne bude hravat ?/myslim nas cas/
druhy zapas proti Nemecku (z 5.-6.maja) o 01 15
a 3.zapas proti Finsku (7.maj) o 21 30
-
Murder_Inc
Star
1. ja nikoho neodpisujem, len som aspon trochu realistaHossa1881 napísal:v tomto je rozdiel medzi slovakmi a zahranicnymi fanusikmi(staci sa pozret na druholigovy bohemians, fanusikovia sa nanho vyskladali...)
2. jasne, ze to predpovedame, skus si pozriet kvalitu inych tymov
3. mne je smutne z nasho vedenia
-
Martin44
Professional
Realizmus je podla mna kriticky zhodnotit situaciu a moct si dovolit povedat:
Mozno tento rok nemame na zlato, avsak neda sa povedat, ze nic nedokazeme....Ved sa pozrite za posledne roky ako sa vyrazne skvalitnila nasa slovenska liga... Dobre nie je to este Cesko, ale sme opoznanie dalej. A ja im budem fandit aj keby ze nasi budu hrat o zachranu.
Ale mne to skor pride,ze ste typicky futbalovy fanusik.
=> Muzstvu sa dlhsie dari.. vid Artmedia ...dostane sa do LM a vypredavaju stadiony...avsak staci mensie zakopnutie a na zapas zrazu dojde 2-3 tis ludi....ale este sa vratim k hokeju... Ked si pozriem s5 zapas so Slovinskom,tak nemozeme povedat ze tento stat je to co kedysi...
Alebo teraz Madarsko...dostalo sa prosim pekne do A-skupiny a to porazilo Ukrajinu 3-0 s ktorymi sme tiez neraz odohrali nelahke zapasy....
Skratka Teraz nie je uz 5 TOP teamov a zvysok sedlac.... Musime ratat s tym , ze casy sa menia a generacie sa obmienaju a mozno prave teraz nie sme naj avsak len a len dalsimi zapasmi sa mozme zlepsit....
Mozno tento rok nemame na zlato, avsak neda sa povedat, ze nic nedokazeme....Ved sa pozrite za posledne roky ako sa vyrazne skvalitnila nasa slovenska liga... Dobre nie je to este Cesko, ale sme opoznanie dalej. A ja im budem fandit aj keby ze nasi budu hrat o zachranu.
Ale mne to skor pride,ze ste typicky futbalovy fanusik.
=> Muzstvu sa dlhsie dari.. vid Artmedia ...dostane sa do LM a vypredavaju stadiony...avsak staci mensie zakopnutie a na zapas zrazu dojde 2-3 tis ludi....ale este sa vratim k hokeju... Ked si pozriem s5 zapas so Slovinskom,tak nemozeme povedat ze tento stat je to co kedysi...
Alebo teraz Madarsko...dostalo sa prosim pekne do A-skupiny a to porazilo Ukrajinu 3-0 s ktorymi sme tiez neraz odohrali nelahke zapasy....
Skratka Teraz nie je uz 5 TOP teamov a zvysok sedlac.... Musime ratat s tym , ze casy sa menia a generacie sa obmienaju a mozno prave teraz nie sme naj avsak len a len dalsimi zapasmi sa mozme zlepsit....
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Skôr je to len o tom, že každý zápas sa začína za stavu 0:0 ...
Teda nevidím dôvod na prehnaný skepticizmus, aj keď je "papierovo" náš káder o niečo slabší ako napr. minulý rok a mužstvá Kanady či Ruska majú zvučné mená, ale vždy dokáže každý poraziť každého...
Jednoducho sa poskladal za danej situácie (podľa trénera) najlepší výber z krajiny, kde som k rozvoju hokeja mohol prispieť aj ja, v tom mužstve som mohol byť tiež... A ak tento team posielame na MS A-kategórie, tak im budem držať palce, aby sa presadili a uhrali najlepší možný výsledok...
Generácie sa meniť môžu, môže sa poskladať team z juniorskej súťaže Stred...ale tá vlajka, pod ktorou hrajú, ostáva...
Teda nevidím dôvod na prehnaný skepticizmus, aj keď je "papierovo" náš káder o niečo slabší ako napr. minulý rok a mužstvá Kanady či Ruska majú zvučné mená, ale vždy dokáže každý poraziť každého...
Jednoducho sa poskladal za danej situácie (podľa trénera) najlepší výber z krajiny, kde som k rozvoju hokeja mohol prispieť aj ja, v tom mužstve som mohol byť tiež... A ak tento team posielame na MS A-kategórie, tak im budem držať palce, aby sa presadili a uhrali najlepší možný výsledok...
Generácie sa meniť môžu, môže sa poskladať team z juniorskej súťaže Stred...ale tá vlajka, pod ktorou hrajú, ostáva...
-
Murder_Inc
Star
Akoze niekolko stranok pred tym mojim prispevkom boli skoro vsetci skepticky voci nasemu vyberu a teraz hľa, vsetci obhajuju slovensky vyber, aj ty, co som ti cital, ze kombinujes optimizmus s realitou a Rusov pasujes za favorita MS...ja som tiez povedal svoj nazor, ze kto bude hrat finale a kto o 3. miesto a ze napriek tomu aky mame vyber, budem fandit nasim, len sa snazim byt realistom a pravdupovediac nas tym dopadne asi tak ako v Lotyšsku.P41NK1LL3R napísal:Skôr je to len o tom, že každý zápas sa začína za stavu 0:0 ...