nazdar
mam taky problem vôbec mi nechce ukazovat tlacitko addons vo
vybere postav...skusil som repair nepomohlo...preinstaloval som wow
tiez nepomohlo
tak ak mate niekto podobnu skusenost tak pomoc pls
las zdobas napísal:nazdar
mam taky problem vôbec mi nechce ukazovat tlacitko addons vo
vybere postav...skusil som repair nepomohlo...preinstaloval som wow
tiez nepomohlo
tak ak mate niekto podobnu skusenost tak pomoc pls
mozno si ich dal do nespravnej zlozky alebo mozno mas nainstalovane viac krat wowko skontroluj si ikonu na ploche ci je to skratka kam ma.
btw addony sa davaju do: /worldofwarcraft/addons a tam kopci a stahuj co najnovsie alebo podla patchu...ak ofi tak najnovsie
Mam taky zvlastny problem pod XP mi ide uplne v pohodicke ,.. pod Vistou kazdych 4-5 krokov uroby taky trh FPS sa stale drzi na rovnakom cisle ako v XP neviete preco ??
Storm Keeper napísal:Takto, moj main je priest ktory ma uprimne nebavi takze asi tak, velmi rad rerollnem na nieco ine asi pojdem rogunu, teda ak by bol volny spot, myslim to vazne a budem len rad ak sa nieco podobne zrobi, nieco typu premade guilda, co je super, len by trebalo skusit zriadit nejake forum a pod
Btw napad: neskusili by sme spravit RP gildu?:P
Ide len o to na akom servri tu guildu chces zalozit. Na Drak Thule by som bral.
Sheep napísal:pod texturu som spadol aj na ofiku tak co uz ale na freeckach to je hrozne
slova Pantagruela neber vazne, ak si poznal BeStronga na lamkach tak to je on, nehrava wow, je to moj spoluziak a robi si z toho srandu a pise sem debilny
k teme: ale snazia sa to eliminovat, tie pady do textur, napriklad ascent prerobil Blink tak ze vlastne urobis taky velky skok a uz aj fear nehodi pod texturu v budove ako to bolo kedysi
moosha napísal:Aj aj hram WoW druhym rokom, CZE E[x]OTiC. Blood Elf, Paladin, Holy/Protec. Hra na Exo este niekto?
tych freeciek mas v ceskoslovensku tak vela ze keby boli spravili take 4 servery pre vsetkych tak by to aspon nebolo take mrtve ako teraz ze na kazdom serveri hrava 200-300 hracov z coho 70tky spocitas na jednej ruke, takze sanca ze tu najdes spoluhraca je miziva
-=wolf=- napísal:slova Pantagruela neber vazne, ak si poznal BeStronga na lamkach tak to je on, nehrava wow, je to moj spoluziak a robi si z toho srandu a pise sem debilny
k teme: ale snazia sa to eliminovat, tie pady do textur, napriklad ascent prerobil Blink tak ze vlastne urobis taky velky skok a uz aj fear nehodi pod texturu v budove ako to bolo kedysi
aj tak tie emulatory budu stale bugove...neviem presne kto to vyvija ale podla mna to zbuchali doma na kolene a preto to tak aj funguje...