a ak potrebujes 5+1 zaroven s mikrofonom tak bud skus pichnut rozdvojku do toho ruzoveho vystupu a zapoj tam mikrofon a repraky naraz, ze co to spravi alebo si kup nejaku tu lacnu zvukovku a hotovo...
Ako zapojiť mikrofon ?
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
ak by som to vyrisil rozdvojkov tak by fungovalo len to na co to mam prepnute nie ? stale tomu nechapes ako vidim...ak budem mat prepnute na 5+1 a do ruzoveho vopcham rozdvojku tak pojde iba ten kanal ktory je tam pripojeny...ak tam dam 2+1 a rozdvojku tak pojde iba mikrofon a ten kanal nepojde + mozem odpalit zvukovu kartu...
//a co sa tyka toho ze by som to stale prepinal to aj to je alternativa aj tak casto nehrame CW takze by mi to az tak nevadilo no ani to mi akosi nejde....jednoducho vytiahnem kabel ktory ide do ruzoveho a vopcham tam mik. a potom v PC nastavim 2+1 (v drivery ktory bol ku karte) tak mi stale mikrofon nejde
//a co sa tyka toho ze by som to stale prepinal to aj to je alternativa aj tak casto nehrame CW takze by mi to az tak nevadilo no ani to mi akosi nejde....jednoducho vytiahnem kabel ktory ide do ruzoveho a vopcham tam mik. a potom v PC nastavim 2+1 (v drivery ktory bol ku karte) tak mi stale mikrofon nejde
-
G0lDiER_
King
preco ? mam tuto: http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7693715 ak sa pozries do popisu tak tam je napisane toto: Výstupy Lin-in, stereo SPDIF-out, mic, audio
Ano to je pravda ibaze ty potrebujes dvakrat input na to aby si mohol mat tie svoje 5.1 a mikrak zaroven, pretoze "ruzovy" a "modry" port su vlastne input porty, no pre tvoje nestastie ty mas len jeden input port...dodo.gold napísal:preco ? mam tuto: http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=7693715 ak sa pozries do popisu tak tam je napisane toto: Výstupy Lin-in, stereo SPDIF-out, mic, audio
-
G0lDiER_
King
Ne to sa jednoducho neda tak napojit.
Ja tam mam taketo sloty:
Modry-To je digitalny vystup,nieje v nom napojene nic pretoze repraky ktore mam nemaju digitalny vstup.
Zeleny- je tam napojeny zeleny kablik od reprakov.
Čierny- znovu cierny od reprakov
Oranzovy (oranzovy a nie ruzovy !) -tu je zapojeny oranzovy kabel od reprakov.
Teraz mi zostal jeden volny cierny a ruzovy od mik. stale nemam kdde zapojit
Ja tam mam taketo sloty:
Modry-To je digitalny vystup,nieje v nom napojene nic pretoze repraky ktore mam nemaju digitalny vstup.
Zeleny- je tam napojeny zeleny kablik od reprakov.
Čierny- znovu cierny od reprakov
Oranzovy (oranzovy a nie ruzovy !) -tu je zapojeny oranzovy kabel od reprakov.
Teraz mi zostal jeden volny cierny a ruzovy od mik. stale nemam kdde zapojit