Co by ste privitali nove na fore???
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Silmer
Darca
mozno to tu uz bolo , ak hej tak nevadi
nemohla by sa v sekcii Hladam vytvorit tema specialne pre Motorky , pripadne auta.. kde by sa riesili len motorky resp. auta. Lebo sa mi zda , ze sa tu mnozia temy , ze niekto hlada motorku do 50 cm3 , dalsi do 125 , niekto zas supersport.. atd
proste nejake tema , ako napr hladam nazov pesnicky ...tak by bolo len s motorkami resp. autami
nemohla by sa v sekcii Hladam vytvorit tema specialne pre Motorky , pripadne auta.. kde by sa riesili len motorky resp. auta. Lebo sa mi zda , ze sa tu mnozia temy , ze niekto hlada motorku do 50 cm3 , dalsi do 125 , niekto zas supersport.. atd
proste nejake tema , ako napr hladam nazov pesnicky ...tak by bolo len s motorkami resp. autami
-
Kibo
Hardcore addict
v poslednej dobe ich je naozaj viac, ale je to s prichodom tepla, navrhoval som to aj ja kedysi davnejsie a nepreslo to 
posledne co si pamatam, tak hojko zakoncil takto:
kym to nevadi vedeniu, ze je tu xy podobnych tem, nema to asi zmysel riesit 
posledne co si pamatam, tak hojko zakoncil takto:
to vies, hojko je viac cyklistaHojko napísal:Temy vo volnej diskusii su o vselicom, taktiez su tam temy o autach ale ze by mala pribudnut cast venovana autam, tak to rozhodne nie. To bolo moje posledne slovo venovane tejto casti o autach...
-
t0m4s3
Admin
Implemented -> http://www.hojko.com/post866630.html#866630ades napísal:neviem, ci to tu uz bolo spomenute, ale mne osobne by sa pacila funkcia, ze ked kliknem na tu spinku vedla nazvu temy (ukazovatel priloh v teme), ze by mi vypisalo vsetky prispevky s prilohou. hm?
vsimol som si, dikyt0m4s3 napísal:Implemented -> http://www.hojko.com/post866630.html#866630
-
audiotrack
VIP
dalo, len sa treba dohodnúť presne z ktorých stránok sa môže čerpať. Nechám na červeného a orandžového, mne je to jedno. Tento "mod" som robil len narýchlo, lebo už bolo otravné mazať po vás obrázkyjackb napísal:nedala by sa do "autocenzury" vkladania obrazkov vlozit vynimka pre samjle z kolobokovych stranok? vcera som chcel jedneho z nich vlozit a zobrazila sa mi hlaska z autocenzury.
.gif v prilohe bol potom roztiahnuty a neanimovany.