Ako tlacit na obe strany papiera..pls(kniha)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako tlacit na obe strany papiera..pls(kniha)

Príspevok od používateľa cinges »

Zdravim...Mal som laserovu tlaciaren Brother.. tlacila super, a bola tam aj funkcia v nastaveniach tlace, ze tlacit, akoze knihu..Proste tam bolo hromadu textu, vytlacilo mi to na papier kazdu druhu stranu, potom som ten papier vytlaceny otocil, dal tlacit nan, a mal som vsetko vytlacene pekne postupne na oboch stranach papiera.. a knihu stacilo uz iba zviazat... Lenze, teraz mam taku starsiu, HP laserjet, ci take nieco.. a bohuzial, tak sa uz ziadna taka funkcia, akoze tlacit knihu, v nastaveniach nenachadza... Neviete, ako by som to tak mohol vytlacit..? ci je na nete nejaky ovladac na to, alebo ako by sa to inak dalo... Fakt tu hromadu textu nechcem tlacit osobitne na jednu stranu papiera..:( dakujem moc..
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Nezobrazuje sa taká voľba v možnostiach tlače (v tom programe)?
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Neviem či som správne pochopil. Čo takto skúsiť nastaviť vo Worde pri nastavení tlače (CTRL+P) Rozsah strán. A napísať tam nepárne strany 1, 3, 5, 7, ... a potom naopak párne 2, 4, 8, 10, ...
Prílohy
1.png
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Nebude to skôr to Obojsmerná ručná tlač?
rados915
Guru
Guru

chrono napísal:Nebude to skôr to Obojsmerná ručná tlač?
Je to možné, neskúšal som to.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

No pri standardnom tlaceni z wordu sa da tusim zaskrtnut ze tlacit len parne strany... potom to otocis a das tlacit neparne strany...

Okrem toho (co za stastne nepovazujem) by som si zo stranky HP stiahol ovladace na tlaciaren. Mam HP DJ 920c (ma asi 5-6 rokov minimalne) a toto podporuje, takze snad to zvladne aj tvoja tlaciaren.
Alebo existuje aj ina alternativa - program FinePrint, kde sa tato funkcia tlace da nastavit...
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

daj tam obojstrannu rucnu tlac a mas to, jednu stranu ti to vytlaci, vlozis papier este raz (samozrejme otocis) a tlacis dalsiu stranu (na druhu stranu)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ani netreba vypisovat konkretne stranky.. staci miesto "Vsetky stranky v rozsahu" dat Iba parne a potom ked papiere otocis tak iba neparne a je to.. Toto iste riesi aj spominana obojstranna rucna tlac - kde akurat v sprievodcovi prebehne test, na zaklade ktoreho ti potom vytlaci stranku podla ktorej mas spravne vlozit papier do tlaciarne. Ak ale vies ako si tlaciaren papier bere a ako tlaci, netreba sa tym zaoberat :)
rados915
Guru
Guru

Ja som taký typ tlačenia nepoužíval, preto som o tom nevedel. Ale nastavuje sa to tu:
Prílohy
02.png
Napísať odpoveď