Turbo Pascal 7 HELP
Turbo Pascal 7 HELP
vedeli by ste mi poradit (alebo pomoct) preco Pascal pri spusteni doslova "seka"? neviem cim to moze byt... skusil som si stiahnut aj novy pascal ale robi to iste... vobec sa v nom neda pisat... su velke odozvy medzi pisanim a naslednym zobrazenim... viete cim to moze byt? (prikazovy riadok- CMD ide v pohode)
je to DOSovy program a tie sa moc nemaju radi s novymi procesormi .. vytazuju ich na 100% bez priciny ...
riesenim moze byt pouzitie nejakeho dos emulatora (ja som pouzil DOSBOX) alebo pouzit nejaky windowsacky kompilator (devpascal a podobne ... aj ked devpascal som ja osobne zavrhol lebo som s tym nevedel robit a nechcelo sa mi to zistovat)
riesenim moze byt pouzitie nejakeho dos emulatora (ja som pouzil DOSBOX) alebo pouzit nejaky windowsacky kompilator (devpascal a podobne ... aj ked devpascal som ja osobne zavrhol lebo som s tym nevedel robit a nechcelo sa mi to zistovat)
napis tam nieco taketo (okrem toho co je v hranatych zatvorkach
)
a po riadkoch
alebo ja som to dal do suboru dosbox.conf (je hned v adresari dosboxu)
uplne nakonci v sekcii autoexecked to tam takto das tak sa ti TP spusti hned po spusteni Dosboxu
a po riadkoch
Kód: Vybrať všetko
mount c C:\Progra~1\TP\ [.......to je cesta k adresaru kde mas ten Turbo Pascal]
C:
bin\turbo.exe
alebo ja som to dal do suboru dosbox.conf (je hned v adresari dosboxu)
uplne nakonci v sekcii autoexec
Kód: Vybrať všetko
[autoexec]
# Lines in this section will be run at startup.
mount c C:\Progra~1\TP\
C:
bin\turbo.exe
-
bombastik24
Light Expert
sprava
napiste prosim presny navod ako spustit turbo pascal 7 bo mne to nejde pls
-
bombastik24
Light Expert
sprava