Problem s 4G Turbo 2 Plus
Problem s 4G Turbo 2 Plus
Zdravim. Kupil som si router Vigor 2700VoIP v T-Com so službou 4G Internet Turbo 2 Plus. Mam doma pripojeny počítač a notebook na tento router. Funguje to v pohode, ale moja suseda je tiež pripojená na môj router. Ale ked vypnem a zapnem router tak susede nechce nacitat internet. Kabel, ktory ide k susede je dlhy cca 50 metrov. Ešte jedna vec. Všetky kontrolky svietia na zeleno len kontrolka k susede svieti na oranžovo. Ja mam aj na počítači aj na notebooku Windows XP, suseda ma windows Vista. Môžte mi poradiť ako odstrániť tento problem??? Diky moc.
Re: Problem s 4G Turbo 2 Plus
Odomna ku kamaratovi vedie kabel cat6 ma cca 150 metrov a no problema - skor si myslim, ci sa ti neposkodil kabelzdeno15 napísal:Zdravim. Kupil som si router Vigor 2700VoIP v T-Com so službou 4G Internet Turbo 2 Plus. Mam doma pripojeny počítač a notebook na tento router. Funguje to v pohode, ale moja suseda je tiež pripojená na môj router. Ale ked vypnem a zapnem router tak susede nechce nacitat internet. Kabel, ktory ide k susede je dlhy cca 50 metrov. Ešte jedna vec. Všetky kontrolky svietia na zeleno len kontrolka k susede svieti na oranžovo. Ja mam aj na počítači aj na notebooku Windows XP, suseda ma windows Vista. Môžte mi poradiť ako odstrániť tento problem??? Diky moc.
\\skus sa pozriet este tu -
Kód: Vybrať všetko
http://www.t-com.sk/ImgCont/zakaznicka_podpora/internet/KTZ/v2700voip_user.zip