Dlhé vlasy u chlapcov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

mam uz pomerne dlhanske: asi 10cm, a chcem ich cim skor dole.
kazdy nech si nosi na hlave co chce. ja sa snazim co najmenej provokovat svojim vzhladom, preto radsej kratke vlasy a gel ako sa bat ze dostanem po hube od "kratkovlasych",alebo ma budu pravidelne kontrolovat policajti, len preto ze moj uces nieje "standardny".
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

neviem kde žiješ, ale zda sa mi to ako nonsens.. aby policajti kontrolovali chalanov, čo maju dlhšie vlasy? že minule v spravach boli typci s dlhymi vlasmi a dredmi, čo ich kontrolovali, tak to je trošku ine.. ty totiž vyzerali fakt ako feťaci..
jackb
Redeemer
Redeemer

Old Dirty Bastard napísal:neviem kde žiješ, ale zda sa mi to ako nonsens.. aby policajti kontrolovali chalanov, čo maju dlhšie vlasy? že minule v spravach boli typci s dlhymi vlasmi a dredmi, čo ich kontrolovali, tak to je trošku ine.. ty totiž vyzerali fakt ako feťaci..
na jojke to bolo aj v Crepinach. je lepsie neprovokovat. ale malo kto tak rozmysla a potom sa este cuduju: "preco ja?" a to je nielen o vlasoch a vseobecne.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

no tak jasne, ked sa hodiš do ružoveho a budeš sa po vonku premavať vysmiaty jak keby si mal vazelinu v papuli tak určite provokuješ.. ale tym že mam dlhe vlasy snad nenaseriem kratkovlasych ultranacionalistov/skinov/nackov/fašistov alebo čo všetko su..
//sice mi raz kamoš spominal, ked bol v Blave(mal vlasy asi tak po pas) a išiel sam po ulici no a oproti asi tak 15 holohlavych, tak mu lepilo.. ale tu na vychode kde žijem som zatial nič take nezažil, našťastie..
jackb
Redeemer
Redeemer

Old Dirty Bastard napísal:no tak jasne, ked sa hodiš do ružoveho a budeš sa po vonku premavať vysmiaty jak keby si mal vazelinu v papuli tak určite provokuješ.. ale tym že mam dlhe vlasy snad nenaseriem kratkovlasych ultranacionalistov/skinov/nackov/fašistov alebo čo všetko su..
//sice mi raz kamoš spominal, ked bol v Blave(mal vlasy asi tak po pas) a išiel sam po ulici no a oproti asi tak 15 holohlavych, tak mu lepilo.. ale tu na vychode kde žijem som zatial nič take nezažil, našťastie..
tu v strede republiky, a este k tomu na dedine je naozaj lepsie neprovokovat akokolvek. lebo tu clovek moze dost aj preto, ze nebol 3 mesiace na dedinskej diskoteke, nieto este ze ma vlasy po pas...
ku provokacii ultrapravicakov: v BB sa tusim parkrat stalo, ze niekto dostal len preto, lebo bol v ciernom a mal dlhe vlasy.
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

máte to ťažké.ja sa väčšinou poznám len s dlhovlasími chalanmi.aj u nás sa kedysi víril prach,ale našťastie to všetko upadlo.dnes si tu každý chodí ako chce a nemá s tým problémi.je pravda, že po bratislave v noci sama. :smt037
ale tam sa bojím aj keby som mala krátke vlasy(keby som bola chalan)
jackb
Redeemer
Redeemer

btw: az do minuleho tyzdna bola verzia o Tupeho smrti: "mal dlhe vlasy tak ho nackovia zabili".
sice sa to nepotvrdilo,ale dalo sa to pouzivat ako argument
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

jackb napísal:tu v strede republiky, a este k tomu na dedine je naozaj lepsie neprovokovat akokolvek. lebo tu clovek moze dost aj preto, ze nebol 3 mesiace na dedinskej diskoteke, nieto este ze ma vlasy po pas...
ku provokacii ultrapravicakov: v BB sa tusim parkrat stalo, ze niekto dostal len preto, lebo bol v ciernom a mal dlhe vlasy.
ano to mas pravdu, ze dlhe vlasy mozu dojst ku provokacii skinou a pod. .. je to dost krute, lebo nedavno mi hovoril kamarat co chodi do skoly v BB, ze ked bol tam na jednej diskoteke, ze nackovia normalne vyhadzovali tych co sa im nepacia... jeden ani nebol az tak hip-hoper no mal siltovku s rovnym siltom.. ked tam prisiel a uvidel ho nacko tak prisiel za nim zahodil mu siltovku dal mu jednu ranu a povedal, ze ak nechce mat otrhnutu hlavu tak nech vypadne.. fakt v BB je to asi najhorsie.. Ja by som tam asi neprezil :D som hip-hoper , trosku tmavsej pleti... nastastie som uz vykoseny, ale iba nedavno som mal este dlhe vlasy tak cca 10cm...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Ja mam takisto dlhé vlasy a často sa stretávam s ludmi ktorý sa na to cudne pozerajú a niekedy aj za chrbtom ohovaraju ze ten ma dlhe vlasy ta teraz musi byt zly nevem co proste neviem aku to ma logiku ze kto ma dlhe vlasy musi byt iny ... :roll: neviem ci je to zavist .... ale beriem to tak ze je to ,,predsudkove,, slovensko lebo tu kazdy ma nieco proti tomu a ani ho nepozna neviem ale podla mna je tento system na hlavu ... Urcite si to nechaj ale chcel by som videt foto :D ze jake mas ja mam take dlhe kucerave :D ty ? Rozmyslam co s tym budem robit v lete lebo mi bude urcite teplo :lol:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ja som mal dlhe vlasy od 9teho rocnika do polovice druheho semestra a nezazil som nejaky incident kvoli vlasom ( myslim bitka ).
vela ludi na mna pi_covalo kvoli vlasom. aj tu na fore na nasli ko_ko_ti kt mi napisali parkrat svoje. aj na ulici sa pozastavovali ludia. najme ti co mali nizsie vzdelanie ako cigani, robotnici a potom vseobecne ludia z dediny. ti maju svoj vlastni styl a akykolvek iny je pre nich nepochopitelny... :)
Ashaan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Ashaan »

kachna napísal: aj na ulici sa pozastavovali ludia. najme ti co mali nizsie vzdelanie ako cigani, robotnici a potom vseobecne ludia z dediny. ti maju svoj vlastni styl a akykolvek iny je pre nich nepochopitelny... :)
Nj starsi ludia a ti co maju nizke vzdelanie, tomu nevedia pochopit, podla nich chlap nemoze mat dlhe vlasy. Napr. moj otec to nevie pochopit, ze mam dlhsie vlasy a stale hovori, ze nech sa ostriham, a vyhraza sa, a pritom ma vysoku skolu, a pracuje ako fyzik, nie ucitel.
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Jeden môj dlhovlasý známy sa zastal iného dlhovlasého, keď sa do neho pustili tí, ktorí nám závidia, že nemôžu mať dlhé a preto majú furt holú hlavu.. a dopadlo to asi tak, že toho môjho kamoša strepali (kvôli vlasom) tak, že mu rozbili sietnicu a oslepol na jedno oko...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

S tými bitkami to máte tak... Kto chce dôvod aby sa mohol pobiť si ho nájde. Bývam akurát v spomínanej BB a už viackrát som sa o tom presvedčil. Totiž tie agresívne skupinky podnapitých vyholených dementov si vyhliadnu náhodného človeka a bez ohľadu na dĺžku vlasov a slušný výzor ho proste zmlátia. To sa stalo už viacerým kamarátom (jedného museli aj trochu zašívať). A čo sa týka vyhadzovania z diskoték (mám dlhé vlasy btw) tak to sa stalo mne osobne akurát tento piatok. Prišli sme (už trochu podnapití) do jedného pofidérneho disco baru s kamošom a dvomi dievčatami a kým sme mi dvaja boli na WC tak baby zhodili dáku veľkú dosku. No a my dvaja sme nič netušiaci vyliezli zo záchoda a už si nás prišli podať štyria vyholení ožratí ´vyhadzovači´, ktorí mali krk ako ja stehno. Tak sme trochu bezdôvodne dostali a bol som rád, že sme sa odtiaľ dostali.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Rastaman napísal:Dufam, ze to zachvilu na Slovensku nebude vypadat takto :smt018 Niekto tu pisal, ze ci vydrzi to obdobie "medzi kratkymi a dlhymi vlasmi", neboj sa 10 mesiacov ubehne ako voda a ani sa nenazdas a uz ti budu do oci padat vlasy a stale ta budu otravovat a tie starosti s tym... :roll: vela dusevneho zdravia
Zacnu ti padat vlasy do oci potom ti zacnu liezt do nosa a potom do ust.Najhorsi je veru ten prechod od oci az pokym si budes moct dat vlasy kompletne do copu.Moje vlasy maju zhruba 30cm ale este si ich komplet nemozem narvat do copu.
qwerty-xyz napísal:neako sa mi to nepaci z viacerych dovodov
1.v nasom meste by som s dlhymi vlasmi vyzeral ako fetak
2.umyvanie vlasov by bola nocna mora
3.provokoval by som nackov
4.dlhe vlasy su skor na obtiaz

vyhody kratkych vlasov
1.vyzeram normalne
2.umyjem vlasy za 5 minut,ked nie menej
3.nevyzeram ako fetak...ani ako nácek
4.nikto ma za vlasy nemoze skubat(to ma teraz len tak napadlo)
1,kdeze to byvas?A teba nebodaj este zaujimaju nazory ostatnych?Predsa su to tvoje vlasy nie cudzie ;-)
2,umyvanie vlasov raz za dva dni popripade v lete 2 krat za den to je hej :).Ale ako ked chcem mat pekne dlhe vlasky tak sa o ne staram ako ked chce mat kadektora zenska pekne dlhe nechty :)
3,nackov provokujes tym ze zijes.Oni sa vyseru ci mas dlhe alebo kratke vlasy.Dovod sa vzdy najde
4,su na obtiaz ale vypadaju pekne a ja sa citim ako keby tie moje dlhe vlasy boli akoby "uroda na mojej zahradke" :D.Proste mam ich rad a niekto by mi ich odstrihol tak by som zabijal

1,normalne => kde je stanovena norma?Dnes vyzera kazdy normalne
2,ty umyjes vlasy za 5 minut ja za 10 :).Tych 5 minut navyse ma nezabije ;-)
3,ani ja nevyzeram ani ako fetak ani ako nacek napriek tomu ze mam dlhe
4,mam dlhe vlasy a nik ma neskube lebo uz su ludia oboznameni s tym ze som pri skubani za vlasy agresivny
Tvrdohlav
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tvrdohlav »

Ja mam teraz take polodlhe, takee nevim jak to mam povedat no proste polodlhe...ale cem si ich nehat az po plecia
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

Tiež mam dlhšie vlasy donedavna blond teraz hnede tie blond sa mi pačili ale už som nemohol s každej strany len pi*ovanie tie hnede su tiez fajn samozrejme na ulici ludia ohovaraju za chrbtom baby sa smeju... ale tak co už mne sa to tak pači a na každeho sa možem... samozrejme stary ludia rovnako to je dievča alebo chlapec? :roll: omfg jak keby sme žili v 18.storoči a ešte jedna taka prihoda ešte ked som mal blond vlasy tak som s kamaratom išiel okolo skupinky nackov samozrejme začali pi*ovat a chceli nas zbyt a pritom ma len tak napadlo ked som vlastne blondak tak to bol nemecky ideal nie čista rasa :lol: čisto hypoteticky samozrejme dnešni nackovia ani nevedia čo to bolo ani za čo sa vlastne "biju"
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

aj ja mam dlhe kucerave vlasy tak pod plecia, nevyzeram ako metalista ani ako nijaky fetak...proste uplne normalne...vela babam sa to paci..rozmyslam sice ze na leto to dam dole ale pestujem to uz 3-4 roky a s kratkymi by som vyzeral jak nejaky obycajny chalan...ale ja asi radsej budem trosku iny a vynimocny :P
LaLo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa LaLo »

caute,

strasne sa mi paci daky takýto štýl vlasov. Mam tiež dlhé vlasy, taktiež rovné, síce nie farbené ale to neva. Ide hlavne o ten štýl, o tú úpravu. Podla Vás ako to spravil? Nejaký gél? Použil žehličku? Proste nejaké rady.
Myslím tú prvú fotku.

A na tej druhej? :) To tiež asi len gelovaním. Mne ide len o to že si ich neviem upraviť, mam ich také bez života a tieto štyly sa mi pačia :)

Dakujem
Prílohy
june2nandopiaget.jpg
Fernando-Torres-fernando-torres-5006122-428-333.jpg
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Aj ja uz nechavam zapustit....v takom stave v akom som teraz som este nemal nikdy....mm asi 3-4cm :P
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Lalo: z vlastnej skusenosti sa takyto efekt najlepsie dosiahne rukami, resp posuchat uterakom mokre vlasy(ale bacha toto im dost skodi) a uz len nejak utlapkat, akurat ze ak chces aby ti to vydrzalo musis to pred suchanim namazat gelom a potom aby ti to ostalo v takej forme asi nejak zatavit tuzidlom alebo co sa nato pouziva, ja neviem, ja to nepouzivam, akurat po sprchovani moje vlasy vyzeraju podobne takze skus ;)
Napísať odpoveď