problem s wi-fi

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
tvrdas
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

problem s wi-fi

Príspevok od používateľa tvrdas »

mam notebook acer aspire 1652WLMi a naistaloval som na nom nanovo windows. ked hladam siete wi-fi nic mi nenajde neviem preco mam doma urobenu wi-fi siet a na iPode mi ide ale na notebooku mi nenajde nic.. co s tym moze byt? na siet mam router D-Link AirPlus xtreme G
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Aj ti vypise nejaku chybu?? alebo len hlada a nic nenajde.Pouzivas na wifinu nejaky aceracky soft alebo klasika windowsacky??............skusal si vyhladat aj nejaku free wifi siet napr. v nejakom bare??.....alebo u kamarda??.........
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Chybu nenapise ziadnu. skusal som doma iba so susedovym notebookom a ten nasiel aj iPod mi nasiel doma siet a islo vsetko.. ale na tomto mi to nejde. pouzivam bud obyc windows alebo taky co bol ku tomu
mmv38
Medium Expert
Medium Expert

aha

Príspevok od používateľa mmv38 »

hovori sa, ze ak nemas niéktore aktualizaciré win, tak niektore zariadenia nepojdu, skus si zohnat tie najdolezitejsie
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: aha

tak to neviem ale od microsoft update mam vsetko co sa dalo a stale to nejde.. ono to hlada ale siet nenajde ziadnu.. niekde som ci tal ze to treba nejako nakonfigurovat ale bolo v nejakom cudnom jazyku tak som nic nerozumel.
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ak mas dobre nainstalovane drivre od wifiny, tak v pravo dole pri hodinach mas ikonu wifi sietoveho pripojenia (taky preciarknuty PC s vlnami).Ak na nu raz kliknes vyhodi okno s windowsackou utilitou pre wifi.Tam v lavo hore kliknes na Obnovit zoznam sieti,malo by ti vypisat: Vyhladavaju sa bezdrotove siete v dosahuak nieco najde tak vypise dane siete ak nie tak vypise: V dosahu sa nenasli ziadne bezdrotove siete. ked tak vyskusaj tu aceracku utilitu,co tam mas k wifi alebo porpipade nam sem hod screen ako si sa pripajal kedysi ked ti to islo a ako teraz.

PS: Len taky detail.Mas zapnutu wifinu ked to skusas ze??.....myslim tym fyzicky. Na Aceroch to byval taky dvojpolohovy posuvny prepinac z prednej stany NTB. Ked mas NTB zatvoreny, tak je to pod "cuplikom", ktorym otvaras obrazovku.
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

takze ked som sa pripajal islo to hned na prvy krat to bol IBM notebook ale na tomto aceri mi to nejde a mam tu este jeden taky ale iny typ s tou istou wifinou a nejde ani ten. Skusal som aj obyc windows a aj tu utilitu a nejde stale nic a wifi mam zapnute na 100% mi pise wireless on.
Klayy
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Klayy »

isto isto isto mas zapnute wifi? lebo ja som sa uz neraz odrbal s tymto...
proste vypinac zospodu, ktory som nenasiel ani ked som ho vyslovene hladal

a nemas tu siet proste trepnem g normu a wifi w notebooku b normu? krajne nepravdepodobne ze by mu to vadilo, ale tak... :P
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Klayy napísal: a nemas tu siet proste trepnem g normu a wifi w notebooku b normu? krajne nepravdepodobne ze by mu to vadilo, ale tak... :P
njn,ale nahoda je blbec........... prekontroluj aj to. 8), ale pokial ma router b a NTB g tak dovi dopo. :)
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

router mam tento http://www.superwarehouse.com/D-Link_Ai ... P/p/364228
a ta wifina v tom je tato http://laptopcentre.ca/intel-wm3b2200bg ... p-565.html
PS: zapnute to mam fakt na 100% sak mi pise wireless on :) a ked vypnem tak off :D
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

OK, kopatibilne su,takze mozeme patrat dalej :D
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

teraz som skusal vonku a nasiel som normalne siete len tu moju to nenaslo este sa pohram sa nastavenim routera a uvidim
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Asi by som vyskusal resetnut router do Factory default. Samozrejme, ak ho vies nakonfigurovat tak ako je teraz. Mohol si niekedy spravit nastavenie, o ktorom nevies a preto ti to teraz nejde. Napr. si mohol dat svoju MAC adresu NTB do nejakeho "black listu" v routri a tym padom pre ten dany NTB siet neexistuje. Alebo nieco ine v tom zmysle. Teda skus aj ten reset.
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

skusal som menit chanel ale stihol som zatial odskusat len 11,6 tak nevie niekto poradit ktory mam skusit aby to slo vsade? ked dam auto tak ide iba na iPode. Ked som zmenil ten chanel tak mi naslo aj tu siet na notebookoch.
nitrox
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nitrox »

Mal som podobný prípad, ale vždy bola len buď vypnutá wifi, alebo kanál na ktorom vysielal router bol vyžší ako ten čo max. dokázal notebook zachytiť, a nakoniec raz som mal nový nainštalovaný notebook a wifi na ňom nešla, preinštaloval som a v pohode.
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no uz som to urobil:) thanks
Napísať odpoveď