moja sucasna baba vs dievca s ktorym si velmi dobre rozumiem
moja sucasna baba vs dievca s ktorym si velmi dobre rozumiem
Cafte vsetci
ja by osm poreboval fakt jednu velmi dolezitu radu... mam dievca ktore je odomna 90 km a niekedy mam pocit ze nas vztah teda z jej strany nie je taky aky by mal byt.. ze to berie len tka.. a na druhej strane je to ze poznam jedno super a krasne dievca s ktorym si rozumiem a viem co ona ocakava od vztahu a je to to iste oc by som chcel aj ja. len ide o to ze nvm co mam spravit lebo velmi ma pritahuje ale dufam ze to je fakt tak nadlho bo aj to druhe dievca je fajn ale no nvm proste..tak pls vas prosim o radu diki
-
Začiatok Konca
Professional
Skús si kámo spraviť v hlave jasno.. zvážiť si všetky pre a proti a správne to všetko vyhodnotiť.. (inak bolo to tu veľakrát riešené)Vzťahy na diaľku väčšinou dobre nevychádzajú.. musí to byť veľmi silné zo strany oboch partnerov, aby im to vydržalo.. a ak teda cítiš, že zo strany babeny, ktorý je od teba ďaleko, to nie je to pravé, tak to skús s tou druhou..
alebo predsa máš vlastný rozum, tak sa rozhodni..
alebo to skús trochu viac rozpísať.. 
No ta vzdialenost je dost neprijemne vzdy (poznam kamosa ktory mam holku uz nejaky ten cas, len hrozi take ze budu kazdy na inom konci republiky, tak zvazuje rozchod ak to doapdne takto ), lenze zas ak ak sa chce tak sa da vsetko, a hlavne v laske. Laska predsa hory prenasa a ak Ta laska je ozajstna a silna tak sa to urcite da..
Ale zas keby si chcel mat takyto vztah na dialku a dotycna holka by bola nejaka ze sama nevie co chce a nevedela by dost do toho vztahu dat tak to asi nema zmysel aby si vztah zivil iba Ty
No veci sa maju tak ze moja sucasna baba teda ta co byva daleko, tak asi by som to mal nechat tak. lebo neviem ci je to len chvilkove poblaznenie k tej druhej babe ale dufam ze nie a este ze som mozno tka vnutorne citil ze by som s tmy mal skoncit len som nemal nato odvahu a nejaky ten podnet a ked mi prisla do cesty ta druha baba tak asi som si uvedomil ze co chcem. lebo s nou teda s tou "novou" tka to ma ovela viac plusov a nevidim tam nijake tie minuse a kde u tej predoslej baby je toho vela proti a asi to co bolo tak to bolo len chvilkove aj ked niekedy som si myslel ze je to to prave ale nebolo. a teraz ma caka to najhorsie jej to povedat a uz sa viidm ze si budem pripadat ako strasny hajzel ale asi to tka bude lepsie...
poviem ti tak ze na tvojom mieste sadnem a skusim popremyslat....ak zistis ze terajsia frajerka je na nic ked pises ze vyzera to od nej ze vztah posobi ako len "sak nejaky je"... a na druhej strane si si isty co citis k tej druhej tak terajsej to proste rovno povedz ze vies co je to tak a tak....skus nemas co stratit ak si si isty ze z terajsej uz nic.....max nebudes mat ani jednu z nich a pride o par dni tyzdnov mesiacov tretia a ta bude "prava"
vsetko je to o takom nenapadom hladani to jest ze nefies co ti kedy pride do cesty 
-
midnight_man
Guru
Vezmi si to tak.....aj ked si sa daval dokopy s tou prvou...bolo vsetko ok. Ta dialka je dost vazny problem a myslim ze v takomto mladom veku aj dost velka prekazka. Ak si fakt myslis ze to nema vyznam..podla mna by si sa mal chytit prilezitosti.Ale ber ohlad na to ze oficialne si stale s tou dievcinou. Hod s nou rec...skuste si vsetko vysvetlit..porozpravat sa. Ak nenajdete spolocne riesenie tak bouhuzial...
uz len tym, ze nad tym premyslas, nepriamo hovoris, ze je koniec. ked uz clovek zacne premyslat tymto sposobom, tak to ozaj uz nema cenu. vztah nie je nieco ako vyberove konanie. zvazovat plusy a minusy je imho absolutna blbost. v niecom ako laska rozumne zvazovanie plusov a minusov totiz neexistuje. rozum a cit neidu ruka v ruke 
Tak uz sa vsetko vyriesilo... Vcera som hodil rec s tou babou uz byvalou a sme si to vysvetlili a v dobrom sa rozisli lebo aj ona to zobrala odbre a citila ze ti nie je tiez take ake ma byt.. a dnes kedsa na vsetko pozriem tka je to jedno vlke ponaucenie ale ide aj o to ze uz viem co checm a asi som sa dobre rozhodol pre tu druhu babu.
takze diki vam fkat vsetkym