PayPal

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

PayPal

Príspevok od používateľa jorg22 »

Cafte pls kupil som si cez paypal kredit na justvoip.com, to som len ckusal nechcel som tsi to naozaj kupit.
Neviem ako funguje PayPal, pisalo mi ze tam mam 0Sk

Kód: Vybrať všetko

PayPal balanceView Limits | Manage Currency
Currency 	Balance
Euro (Primary): 	€0,00 EUR
U.S. Dollar: 	$0,00 USD
Current Total in EUR: 	€0,00 EUR
ale mam v hystori platieb ze som ten justvoip zaplatil, odkial mi to strhnu alebo nabiehaju nejake uroky ked som v minuse, mne ani nepise ze som v minuse.A ci ej to sudne vymahatelne, mam to racej nejak zaplatit?
thx
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomika »

strhava ti to z uctu ak mas aktivovanu kreditku, ak nie asi ti to neevykonalo ziadnu platbu
btw :arrow: http://www.hojko.com/paypal-t61551.html
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No platba urcite prebehla, na justvoip mi ukazalo peniaze a uz sa za to dalo aj volat.

Na paypal stranke mi pise
Status: Slovak - Unverified
to znamena ze som si este neoveril kartu asi, mozu mi to aj tak z nej strhnut? alebo co potom urbia ked to nemaju odkail strhnut?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Platba cez paypal sa neodpocitava z uctu ihned. Request na banku pride az o par pracovnych dni neskor. Preto to tam nevidis a pokial si si osobne na paypal nepresunul peniaze (co pochybujem, ze by si robil, pretoze to nema zmysel), tak 0.00 ti bude ukazovat furt.
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

dik za vysvetlenie, a keby som na karte nemal dostatok penazi tak ako to strhnu kedze na tej karte sa neda ist ani do minusu?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Status Unverified znamená, že si neoveril ty osobne platobnu kartu. Pri zaregistrovani platobnej karty ti ztrhnu cca 50sk z účtu. Verifikuješ si ju tak, že vo výpise učtu budeš mať 4 miestne čislo, ktore zadáš na stránke paypalu.
Na platby by to však nemalo mať vplyv a dá sa platiť aj bez overenej karty. Osobne som tak platil a všetko prebehlo v pohodke, z účtu mi to strhlo peniaze prakticky okamžite (prišla mi nitifikačna SMS z banky).
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Unverified iba znamena, ze nemozes platit transkacie nad urcitu hranicu - najdes ju vo FAQ, tusim je to okolo 30$
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

t0m4s3: Ja som platil unverified Ł36 čo je okolo $60 a všetko v pohodke. Takže ta hranica bude asi vyššia. Kamarat mi ale hovoril, že keď nakupoval cez ebay, tak $300 mu to neprepustilo.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ked uz sme pri verified - niektori predajcovia na Ebay ti nepredaju nic, pokial nemas verifikovany ucet. Dokonca aj niektore webshopy. Takze odporucal by som to spravit. ak ti nemas dostatok penazi na ucte na zaplatenie niecoho, co si uz kupil, tak to tiez nie je dobre - pravdepodobne pride staznost na teba zo strany predajcu a pokial to neuhradis, tak si s paypalom skoncil. Ale neviem ako to je na Slovensku - tuna by mi strhli aj tak z uctu, siel by som do nepovoleneho minusu (kebyze mam na ucte nedostatok) a dostal by som pokutu od banky, plus negativny zaznam do bonity (credit file), co tiez nie je potesujuce...
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

dik za vysvetlenie, peniaze na ucte nastastie mam len ma to zajimalo.
Napísať odpoveď