//po slovensky
Naj hlasky
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
akoze dnes dalsi zader s nasou oblubenou kolegynou
bola v robote asi 10 min a uz perlila, samozrejme ze sme sa pridali:
prisla do roboty a zacala rozpravat o tom, ako citi, ze na nu jej frajer (andrej) "kuje pykle". tak som jej na to povedal, ze ho urcite potesila vysluchom a ona ze tomu ver, ale ze po 140 raze to vzdala, ked jej povedal ze nic nepovie. ze ona ale chce vediet co na nu chysta, tak som jej povedal ze sa s nou chce na skusku rozist, ze take nieco urcite necaka. ona zacala mrncat ze sme vtipny (ona sa tak lahko neurazi, ale ked sa naserie tak to stoji zato
) a na to zadrel kamarat, ze "Zeby Andrej dostal rozum?" na to uz pohotovo chytila prvu vec co nasla a hodila mu ju do hlavy (daku dozu s fixkami - nastastie vykryl rukou). vsetko zobrala s humorom zatial.
Druha tretina prisla, ked zacala mrncat ze je hladna a chce si daco objednat. asi 15 minut sa kazdeho vypytovala ci chce este niekto nieco, ze ona si nieco objedna z pizza hutu. uz zacala byt mierne otravna, ked druhy kamarat poznamenal, ze nech sa opyta obsluhy v hute, ze ci si aj oni daco nedaju
a tretie tretina nastala, ked si zavolala do hutu, povedala objednavku a zahlasili, jej ze na nasu adresu nevozia. ked zlozila tak jej to nedalo, lebo sme stutocne uz od nich mali objednavky a po chvili sa s rehotom ozvala, ze uz vie preco nevozia, ze to budo kvoli tomu, ze im minule vypi*ovala
nieco vtedy objednavala a poslicek bol maximalne arogantny tak sa nanho stazovala v hute 
dnes je tu naozaj fun, este sa len rozbiehame
prisla do roboty a zacala rozpravat o tom, ako citi, ze na nu jej frajer (andrej) "kuje pykle". tak som jej na to povedal, ze ho urcite potesila vysluchom a ona ze tomu ver, ale ze po 140 raze to vzdala, ked jej povedal ze nic nepovie. ze ona ale chce vediet co na nu chysta, tak som jej povedal ze sa s nou chce na skusku rozist, ze take nieco urcite necaka. ona zacala mrncat ze sme vtipny (ona sa tak lahko neurazi, ale ked sa naserie tak to stoji zato
Druha tretina prisla, ked zacala mrncat ze je hladna a chce si daco objednat. asi 15 minut sa kazdeho vypytovala ci chce este niekto nieco, ze ona si nieco objedna z pizza hutu. uz zacala byt mierne otravna, ked druhy kamarat poznamenal, ze nech sa opyta obsluhy v hute, ze ci si aj oni daco nedaju
a tretie tretina nastala, ked si zavolala do hutu, povedala objednavku a zahlasili, jej ze na nasu adresu nevozia. ked zlozila tak jej to nedalo, lebo sme stutocne uz od nich mali objednavky a po chvili sa s rehotom ozvala, ze uz vie preco nevozia, ze to budo kvoli tomu, ze im minule vypi*ovala
dnes je tu naozaj fun, este sa len rozbiehame
Kamarad v jednom podniku sa prihovoril jednej celkom peknej barmanke:
K: Pocuj ty si ako klietka.
B: (nechapavy vyraz)
K: Ti vravim ze si ako klietka.
B: (uz nasraty vyraz -> odpal magor)
K: Do teba len vtaka treba.
-ked sme toto poculi sme sa valali po zemi ako mechom udreti, ale uz nas tam nikdy neobsluzia
K: Pocuj ty si ako klietka.
B: (nechapavy vyraz)
K: Ti vravim ze si ako klietka.
B: (uz nasraty vyraz -> odpal magor)
K: Do teba len vtaka treba.
-ked sme toto poculi sme sa valali po zemi ako mechom udreti, ale uz nas tam nikdy neobsluzia
-
pinacolada
Guru wannabe
-
NorthWindVG
Amateur
-
pinacolada
Guru wannabe
-
NorthWindVG
Amateur
-
Steven666
King
teraz mi kamoš vravel čo robili predvčerom o pol noci, boli na opekačke strašne statí a začali volať asi 50 ľudom, medzi nimi aj ja a volali aj našej triednej. Kamoš jej zavolal a povedal: Čav p..a (dlha prestávka) som k...t
. Následne ja som spal a asi 5 minút zvonil mobil potom ma zobudil brat že mi zvoní mobil, nebol som pri zmysloch tak som šiel do kúpeľne bratovi oznámiť že mi zvoní mobil 
pisali sme previerku s AJ a ze preloz KRABICKA OD MYDLA A NABURANE AUTo
kamarat napisal - box of mydlo
- Garambool car
Ucitelka na SJ
CHlapci dneska ste niaky rozkokoseny co ste cez vykend hulil marisku??
Ucitelka strojariny
kamarat sa vola Stehlik - Ty dementny vtacik odovzdaj vykres inak ty podpalim hniezdo
kamarat napisal - box of mydlo
- Garambool car
Ucitelka na SJ
CHlapci dneska ste niaky rozkokoseny co ste cez vykend hulil marisku??
Ucitelka strojariny
kamarat sa vola Stehlik - Ty dementny vtacik odovzdaj vykres inak ty podpalim hniezdo