Prepacte za blbu otazku, dufam ze sa zodpovie skor nez sa tato tema zmaze, odpoved na nu som nenasiel nikde na tomto fore... Aky je rozdiel medzi normalnou full hrou a Rip-nutou??? Co je vlastne ten RIP???
Pokiaľ ten rip robí nejaký šikovník-záškodník, tak môže chýbať aj nejaký level.. Avšak bežné ripy po hratelnej stránke obsahujú všetko.. ako bolo písané, vybrané sú jedine nepotrebné veci ako intro videá, hudba na pozadí.. atď.
SRneC
skor Brutalne.. väcsinou ked este prerobia formaty zvukov alebo videii.. tak sa to brutalne skomprimuje aj o niekolko 100-viek %.. akurat potom to rozbalovanie a cez bat menenie tych suborov trva.. (zalezi od HW).. ono to byva vsetko zautomatizovane.. len kliknes na jeden bat a potom sa vsetko spusta a robi samo... napriklad mam hru Tony Hawk Underground 2 rip.. velkost ripu 100mb po rozbaleni je tam 10 a pol tisica subor a ma to 997mb.. je tam ripnuta iba hudba.. a ma to 997mb zatial co fullka je na 2 (kua alebo 3?) CD
tieto novsie ripnute hry su mensie tak o polovicu alebo o stvrtku... jop.. zalezi od toho ako je to ripnute