//aryan: konkretne od svojho svetonazoru
Skinheads
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
El Bastardo
Light Star
-
axxis
Addict
NS broji proti NS. Bliska sa na lepsie casyPosledné udalosti nie tak dávnych dní nás prinútili riešiť problém šovinizmu a asociálneho správania niektorých ľudí hlásiacich sa k myšlienkam národného socializmu. Je evidentné, že týmto ľuďom idea národného socializmu naozaj nič nehovorí, a preto by sme ich mali brať rovnako ako ostatných, ktorí medzi nás vôbec nepatria. Zabudnime na nekonečné ústupky a odpúšťanie, ktoré vedú len k nejednote, roztržkám a k zlej mienke verejnosti.
Šovinizmus v národoch sa nedá odstrániť, ale odstráňme ho aspoň medzi sebou a ukážme konečne, že sa dá preniesť cez historické udalosti. Žijeme v dobe plnej perzekúcií proti nám a našim myšlienkam. Miesto toho, aby sme držali spolu, tak sa radšej napádame na akciách, ktoré sú robené práve pre zjednotenie ľudí európskych národov. Je smutné, keď pri znení piesní o jednote sa o pár metrov ďalej bije Slovák s Maďarom, Nemec s Poliakom,…atď len kvôli hraniciam, ktoré už aj tak nepatria tým, ktorí za tieto hranice obetovali svoje životy. Bábky systému sú hýbané cudzími neeurópskymi prstami a naša nejednota hrá v prospech tohto divadielka s názvom demokracia.
Na takéto akcie sa dostávajú aj osoby, ktoré s nami už nemajú nič spoločné a ich alkoholické výjavy patria skôr do podnikov s nula hviezdičkovým zastúpením. V budúcnosti sa nesmie stať, že doposiaľ rozumný človek zoberie so sebou kvôli dlhodobému kamarátstvu ľudí, ktorí svojou prezentáciou pripomínajú skôr sfetovanú mládež a bezdomovcov. Svojim ráznym postojom musíme ukázať všetkým, že myšlienky národného socializmu sú hodné vznešeného správania, disciplíny a jednoty ľudí, ktorým bije srdce pre správnu vec.
Chceme dosiahnuť, aby sa v každej krajine spojili tí najrozumnejší ľudia a organizácie a podporili naše vyhlásenie proti šovinizmu a asociálom v našich radoch. Chceme, aby konečne “európska jednota” nebola len frázou niekde na papieri a v textoch hudobných skupín, ale aby nadobudla aj reálnu tvár aktivít proti narušiteľom vo vnútri našich radov.
Náš pohár trpezlivosti pretiekol a my, dolupodpísaní sa už nebudeme len prizerať ako je správna myšlienka zosmiešňovaná a utápaná nekonečnými ústupkami.
prevzate odtialto
Zeby NS zacali budovat moralnu spolocnost, o ktorej som hovoril ja? Pekne ciele tu popisal, to bez debaty, len nechapem co maju spolocne s NS.Sestry a bratia,
Iste ste si všimli, v akej situácii sa slovenská spoločnosť – a v jej rámci i naše hnutie – nachádza. Neduhy a problémy spoločnosti sú i našimi problémami a domnievame sa, že je najvyšší čas ich začať riešiť.Naše úsilie nie je nové. Už predtým existovali ľudia, ktorým ležal na srdci osud ich vlasti, národa a rasy a i napriek ich celkovému neúspechu im vďačíme za skúsenosti, ktoré nám mohli odovzdať.Nastal však čas, kedy frázy – akokoľvek dobre mienené – musia zostať frázami a na ich miesta musia nastúpiť činy. MUSIA!Ty, sestra. Ty, brat, ste z generácie nie osamelých bežcov na dlhé trate, ale z generácie stoviek a tisícov, ktorým v srdciach tlie plameň odhodlania a vzdoru, vzdoru voči všetkému, čo náš ľud utláča.
Mnohí sa dali zlákať falošnými propagandistickými predstavami a rýchlom a jednoduchom riešení, dali prednosť násiliu, ktorého jediným hmatateľným výsledkom boli tvrdšie postihy, mnohí boli sklamaní našimi tzv. vedúcimi osobnosťami, ktorých jediným záujmom je profitovať na hnutí a mnohí sa nechali zlákať nečistou hrou politiky, len aby zistili, že sa škaredo popálili.
Je čas povedať DOSŤ!
Obraz nášho hnutia je masmédiami vykresľovaný vo veľmi nelichotivých farbách. Aj keď si nikto nerobí ilúzie o objektivite novinárov, tlače či televízie, všetci dobre vieme, že z veľkej časti tieto reportáže a články zobrazujú skutočnú, žalostnú realitu hnutia.
Prečo sa nám nedostáva tak žiaducej podpory od väčšinového obyvateľstva? Prečo hnutie stratilo aj tie mierne sympatie, čo malo u „radových občanov“? prečo národné strany, hnutia, občianske združenia a iné spolky nemajú takú podporu, aby mohli dokázať viac, než len organizovať občasné stretnutie a lamentovať nad stavom spoločnosti? Prečo? PREČO? Nájsť odpovede nie je až také ťažké.
Dôvodom je to, že sme maximálni egoisti. Pretože vodu kážeme a víno pijeme. Áno, je to tak! Koľko poznáš ľudí, ktorí dokážu odrecitovať 14 slov? „Musíme zabezpečiť existenciu nášho ľudu a budúcnosť pre biele deti.“ Ale ako? Bezuzdnou konzumáciou alkoholu na rôznych stretnutiach? Vandalstvom na futbalových štadiónoch? Utrácaním našich ťažko zarobených peňazí na značkové oblečenie a podobné hlúposti, z ktorých aj tak profitujú naši nepriatelia.
Ozaj, kedy sme – ako hnutie, či jeho cieľ – pomohli chorému? Kedy sme prispeli a pomohli finančne či materiálne slobodnej matke, aby mohla vychovávať svoje biele dieťa? Kedy a ako sme svetu ukázali, že SME LEPŠÍ? Kedy a ako sme ponúkli alternatívu tomuto skazenému svetu? Odpoveď nechávam na Teba. Preto formujeme projekt Hlavu Hore!, projekt, ktorého cieľom je práve takáto podpora našej spoločnej budúcnosti. Nemyslíme si, že sa nám podarí dosiahnuť všetko, čo sme si zaumienili, no každý úspech bude nielen naším úspechom, ale úspechom pre našich potomkov.Naším cieľom je pomáhať rodinám a pomáhať našim deťom. Preto chceme:zhromažďovať a distribuovať oblečenie a hračky pre deti
zhromažďovať a distribuovať učebnice a školské pomôcky pre rôzne stupne žiakov a študentov
uskutočniť finančné zbierky na pomoc tým, ktorí to potrebujú
propagovať zdravý životný štýl
propagovať a napomáhať vzdelávaniu našich detí, ale aj tých starších
propagovať a obhajovať právo na život dieťaťa
No asi to, ze toto je ten skutocny NS. Urcite si spominas na diskusiu okolo chuliganov a NS a snad ani netreba pripominat ze som to tu uz niekolkokrat v podobnom duchu vysvetloval. A mimochodom nezda sa mi ze by si hovoril o moralnej spolocnosti medzi bielymi resp v pdobe v akej ho ponuka citovany clanok.Axxis napísal:Zeby NS zacali budovat moralnu spolocnost, o ktorej som hovoril ja? Pekne ciele tu popisal, to bez debaty, len nechapem co maju spolocne s NS.
Celkovo inac tymto prispevkom si ma dost pobavil, lebo zrejme dokazuje asi tvoju neschopnost pochopit moje a inych uzivatelov tvrdenia a mozno aj tvoju ignoraciu vsetkeho co sme sa tu snazili vysvetlit.
Asi 40 stran diskusii a nie len v tejto teme a tento blbec este ani nepochopil co to NS je
-
axxis
Addict
Spominam si na kadeco co si mi tu tvrdil, ale nic z toho co bolo v danom clanku fakt nie.
A ak je NS o kupovani hraciek do skolky, zrani ovocia a zbierani odpadkov tak amen, to je NS hadam kazdy
P.S. A ak sa nemylim tak ja som neraz spominal tu druhu cast clanku - ze to vase hnutie stoji uplne zahovno ako aj sam autor pisal.
edit:// Este na jednu vec som zabudol. Tvoja predstava NS spociva aj v stazovani sa na zidov a ciganov.
A ak je NS o kupovani hraciek do skolky, zrani ovocia a zbierani odpadkov tak amen, to je NS hadam kazdy
P.S. A ak sa nemylim tak ja som neraz spominal tu druhu cast clanku - ze to vase hnutie stoji uplne zahovno ako aj sam autor pisal.
40 stran diskusii a ten debil stale nechape, ze na to aby bol niekto dobry clovek nemusi byt NS. A myslim, ze je na case aby si sem dal nejake ciele NS hnutia. Mozno to potom konecne pochopim. Pretoze doteraz si sa zmohol len na to, ze si mi na 40 stran rozpisoval, ze neviem o com to je, popripade, ze to nieje tom co si myslim. Ale zeby si konkretizoval cokolvek to neviem.Uc ma ó velky NS warriorekali520 napísal: Asi 40 stran diskusii a nie len v tejto teme a tento blbec este ani nepochopil co to NS je
edit:// Este na jednu vec som zabudol. Tvoja predstava NS spociva aj v stazovani sa na zidov a ciganov.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Nie vždy je to tak. Martin Luther King "I have a dream"Aryan Angel napísal:Tvoje utopisticke vizie ostanu len viziami...
Práve, že sa to nevymyká vývoju spoločnosti. Je dokázané, že spoločnosť sa časom morálne vyvíja. Príklad - v minulosti bolo bežné chodievať na verejné popravy - v Rímskej ríši to bola dokonca forma zábavy, a teraz by už civilizovaný Európan na takú popravu nešiel. Táto civilizovanosť by mala pokračovať ďalej do sveta, ale nie pomocou vojny, ale mieru, porozumenia a tolerancie.kali520 napísal:...rozdiel medzi tvojov a nasov predstavov spolocnosti je ten ze aj keby si mal prostriedky ju vykonat je to utopia lebo sa to vymyka vsetkym moznym zakonom existencie a vyvoja cloveka v spolocnosti.
// edit:
K- odo mna, za velmi nebezpecnu vetuAryan Angel napísal:tvoj zivot je nezmyselny
Uz aj to tu bolo pisane, ale aj takAxxis napísal:A myslim, ze je na case aby si sem dal nejake ciele NS hnutia.
ZA ČÍM STOJÍME, George Lincoln Rockwell
88 Predpisov, David Lane
Knihu White Power
http://www.odpor.org/index.php?page=cla ... clanek=474
http://www.nsec-88.org/clanky/Kdo_je_bily.html
Co sa tyka Nemeckeho resp Hitlerovho NS sa da docitat v knihe Mein Kampf (lenze ten je trochu nacionalnejsie zamerany a nepovazoval by som jeho hlavnou prioritou prezitie bielej rasy ale skorej rasy resp entika nemeckeho aj ked aj on kladol doraz na bielu rasu)
Tolerancia netolerantnych, porozumenie neprsobosbivych nas dovedie do zahuby nie k mieru.JaJeNiektoIny napísal:Táto civilizovanosť by mala pokračovať ďalej do sveta, ale nie pomocou vojny, ale mieru, porozumenia a tolerancie.
-
Tempus7
Star
Ano on považoval za "pravých bielych" len jeho etnických nemcov, pričom v Poľsku sa poliakom rodilo viac blondakov ako etnickým nemcom žijúcim v Poľsku. To hovorí len o jeho nezmyselnosti delenia bielych podľa národnostikali520 napísal:Co sa tyka Nemeckeho resp Hitlerovho NS sa da docitat v knihe Mein Kampf (lenze ten je trochu nacionalnejsie zamerany a nepovazoval by som jeho hlavnou prioritou prezitie bielej rasy ale skorej rasy resp entika nemeckeho aj ked aj on kladol doraz na bielu rasu)
Ty nevies citat?axXis napísal:Pretoze doteraz si sa zmohol len na to, ze si mi na 40 stran rozpisoval, ze neviem o com to je, popripade, ze to nieje tom co si myslim.
http://sk.metapedia.org/wiki/Národný_socializmus
kali ti dal par dalsich odkazov ale pochybujem ze si ich aj pozries..
Mimochodom ja sa nepotrebujem zaradovat k NS, hnacou silou vsetkeho je biely nacionalizmus, ktory nie je nutne spajat vzdy s narodnym socializmom.
Prave preto sa ale s tymto systemom (NS) stale vela ludi identifikuje, pretoze ako jediny kladol doraz na rozvoj a prezitie bielych ludi.
Naco zas opakovat propagandou ovplyvnene a z dnesnej situacie nepodstatne veci?Tempus7 napísal:Ano on považoval za "pravých bielych" len jeho etnických nemcov, pričom v Poľsku sa poliakom rodilo viac blondakov ako etnickým nemcom žijúcim v Poľsku. To hovorí len o jeho nezmyselnosti delenia bielych podľa národnosti
Ak vies anglicky, odporucam ti prestudovat si http://www.martinlutherking.org/JaJeNiektoIny napísal:Nie vždy je to tak. Martin Luther King "I have a dream"
-
Začiatok Konca
Professional
Alebo len zabíjal ostatných a vlastne všetkých, ktorí im nevyhovovali... resp. myslím, že naša biela rasa na tom nie je až tak zle, aby sme ju museli zachraňovať..a vyhladzovať niekoho len kvôli tomu, že čo, ak my niekedy vymrieme... Keď príde čas na zachraňovanie, takAryan Angel napísal:Prave preto sa ale s tymto systemom (NS) stale vela ludi identifikuje, pretoze ako jediny kladol doraz na rozvoj a prezitie bielych ludi.
polovica týchto bielych hrdinov nebudú vedieť ani čo boli, pretože ich zrazu nebude..budú niekde zalezení a báť sa niečoho, čo dúfam, že nepríde.. Celý systém národného socializmu z čias hitlerovského nemecka je úplne na p*** a zvrátený...
-
Začiatok Konca
Professional
Aryan.. aj ja som unavený z toho, ako sem píšeš príspevky tohto typu. Sám si riešiš komplexy asi len kvôli tomu, že sa cítiš menej cenný a utláčaný, tak sa potrebuješ rozťahovať a vydvihovať sa nad niekoho iného.. A informačná hodnota a argumentácia tohto tvojho príspevku je taktiež nulová.. Takže neviem, o čom tu ty vlastne točíš.. Wake up!!Aryan Angel napísal:Som uz unaveny reagovat na podobne bludy. Ich jediny vyznam je riesenie komplexov autora samotneho, pripadne mu to napomaha lahsie pochopit historiu a svet celkovo. Informacna a argumentacna hodnota prispevku nulova.
Dobre, budis bol aky bol, lenze bolo tu tiez uz rozoberane ze by ho bolo mozne praktikovat aj inymi sposobom.ZitePunkom napísal:Celý systém národného socializmu z čias hitlerovského nemecka je úplne na p*** a zvrátený...
Ale teraz by som sa prezmenu ja opytal vsetkych odporcov tohoto systemu. Zoberte do uvahy (aj ked tomu neverite na 95% je to tak) ze tento system je tvoreny sionistami a je namiereny k ich zvyhodnovaniu v ktorom aj ked mozno mame stastny zivot ale neistu buducnost poskytuje stastnejsi a lepsi zivot pre vas bielych ako napriklad prave v tom nacistickom nemecku (alebo v inom NS zriadeni) kde buducnost by sme istu mali? No asi by som bol sprosty keby som si zvolim ten system ktory do buducna so mnou nerata.
Odpovede typu nacisitcky holokaust si nechajte pre seba lebo aj tak vam su tie obete rovnako u riti ako obete Palestincanov alebo genocida a haldomor na Ukrajine pocas vycinanie komunistov a ine vrazdy alebo genocidy sposobene zidmi. Ak su vam nebodaj tie zidovske obete cennejsie tak sa asi nemam uz o com bavit.
Vase postoje su vyborne zhrnute v tomot clanku
Systematické vymývanie európskych mozgov
Nemusis ma poucovat o financovani Hitlera zidovskymi bankarmi z USA, viem o tom.
Zastupenie zidov na najvyzsich ekonomickych miestach v nacistickom nemecku je vseobecne znama vec mozno pre teba, ja o nicom takom neviem. Prave jeden z hlavnych cielov Hitlera bolo zidov z tychto miest dostat prec.
Ujo marky, kam by nas doviedol Hitler ti neviem povedat, mozme sa len dohadovat. Kazdopadne ale mal jednu ideu ktorej hlavnou prioritou bolo zabezpecit prezitie nemeckeho naroda a bielej rasy jej obrodenie, duchovny a moralny rast a treba povedat ze spociatku sa to aj celkom darilo (ak nebudeme brat do uvahy obete holokaustu atd).
Neviem o tom ze by sucasny system alebo nedaj boze nejaka politcka strana toto presadzovali resp mali v programe.
Mimochodom dalsia vec ktora sa bud tu alebo v inej pdobnej teme rozoberala, a ak si spravne pamatam tak sem aj boli hodene nejake odkazi o ekonomickom stave v Nemecku pocas rokov 1936 az 1938 ktore boli velmi priaznive (dalsi dokaz ignoracie niektroych z vas)
Zastupenie zidov na najvyzsich ekonomickych miestach v nacistickom nemecku je vseobecne znama vec mozno pre teba, ja o nicom takom neviem. Prave jeden z hlavnych cielov Hitlera bolo zidov z tychto miest dostat prec.
Ujo marky, kam by nas doviedol Hitler ti neviem povedat, mozme sa len dohadovat. Kazdopadne ale mal jednu ideu ktorej hlavnou prioritou bolo zabezpecit prezitie nemeckeho naroda a bielej rasy jej obrodenie, duchovny a moralny rast a treba povedat ze spociatku sa to aj celkom darilo (ak nebudeme brat do uvahy obete holokaustu atd).
Neviem o tom ze by sucasny system alebo nedaj boze nejaka politcka strana toto presadzovali resp mali v programe.
Mimochodom dalsia vec ktora sa bud tu alebo v inej pdobnej teme rozoberala, a ak si spravne pamatam tak sem aj boli hodene nejake odkazi o ekonomickom stave v Nemecku pocas rokov 1936 az 1938 ktore boli velmi priaznive (dalsi dokaz ignoracie niektroych z vas)
-
Začiatok Konca
Professional
Kali, budiš.. máš pravdu, keby si mám vybrať, tak si vyberiem (z tých dvoch možností) ten druhý.. Ale neviem si to aj tak dosť dobre predstaviť, nakoľko štátne zriadenie nacistického nemecka bola len diktatúra. A je predsa už jedno, či tá diktatúra bude komunistická, hitlerovská, alebo aká koľvek iná.. ak by však bol systém ako je a na týchto miestach by boli bieli ľudia, nemal by som nič proti.. Pravdou pre mňa však ostáva, že ak by to boli rovnaké svine, ako židia, tak mi je úplne jedno, kto tam bude sedieť.. (a to, čo povedal Ujo Marky, tak to som počul aj ja.. a aj pre mňa to bolo všeobecne známe..
)Ešte k tej ekonomickej situácii.. myslím, že aj my by sme rýchlo stúpali, keby majetok židvský(banky, atď) znárodňujem a dávam do rúk nemcom, ktorí boli hitlerovi verní. Keď všetky tieto firmy prešli do rúk štátu, tak to bolo o inom+ zbrojársky priemysel..
(obaja totiž vieme, že na vojne sa dobre zarába..
)
Keby bol však tento systém zostavený z bielych (alebo akých koľvek iných ľudí, ktorí by na to mali a mysleli by na národ) tak by mi to bolo jedno..
Keby bol však tento systém zostavený z bielych (alebo akých koľvek iných ľudí, ktorí by na to mali a mysleli by na národ) tak by mi to bolo jedno..
Neni to jedno, vzdy vyberem to co je prospesne pre mna a mojich blizkych.ZitePunkom napísal:A je predsa už jedno, či tá diktatúra bude komunistická, hitlerovská, alebo aká koľvek iná..
To je samozrejma vec. Ale treba sa pozret aj na odvratenu stranu minci a sposob akym zidia dosli k tym majetkom. Niekto v tom vidi ich sikovnost, ja v tom vidim lichvu, uzeru a vykoristovanie.ZitePunkom napísal:Ešte k tej ekonomickej situácii.. myslím, že aj my by sme rýchlo stúpali, keby majetok židvský(banky, atď) znárodňujem a dávam do rúk nemcom, ktorí boli hitlerovi verní.
-
Tempus7
Star
Zaplatili za to však privysokú daň(priemyselné vraždenie židov), a nemalo by mám to byť tak u riti kedže sa to konalo v civilizovanej Europe (Genocida na Ukrajincoch nieje svetovo uznávaná...)kali520 napísal:To je samozrejma vec. Ale treba sa pozret aj na odvratenu stranu minci a sposob akym zidia dosli k tym majetkom. Niekto v tom vidi ich sikovnost, ja v tom vidim lichvu, uzeru a vykoristovanie.
Preto aby sme sa poučili a hlavne aby sa historia neopakovalaAryan Angel napísal:Naco zas opakovat propagandou ovplyvnene a z dnesnej situacie nepodstatne veci?