Service Pack 3
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
p4ra: O miernom zrychleni pochybujem, skor si si to vsugeroval. Ak si dobre spominam, tak XP je tu od roku 2001 a za ten cas sa rychlost vobec nezmenila, nevyriesili to ziadne KB fixy a ani dva service packy, takze neverim tomu, ze SP3 bude radikalny a nieco zmeni. Skor by som veril opaku a to je mozne spomalenie, aj ked by to bolo len v jednotkach percent.
-
Šu-Do
Redeemer
to overovanie je len na Viste.. kludne to mozes nahodit ten SP3 na illegal winbond35 napísal:ZISTIL UZ NIEKTO CI JE TAM NEJAKE OVEROVANIE ALEBO BLOKOVANIE NELEGALNYCH WINDOWS
ja som zatial final verziu instaloval len na legalnych a neviem ci to mam dat aj kamaratovi na nalegalny nainstalovat ci mu to nespravi viac zle ako dobre.
inak je pravda ze po nainstalovani SP3 sa odpoji siet ked nemam nainstalovane aktualizacie ? aktualizovany system
pocas instalacie SP dochadza k prenastaveniu niektorych veci takze mozno sa nenacitavaju pocas bootovania ako to bolo doteraz tak mas pocit ze ti komp bezal rychlejsiep4ra napísal:hojko, nevsugeroval. Nepouzivam IE (len vynimocne, na niektore stranky), ale viem, ze po nainstalovani SP3 mi urcite loaduje rychlejsie, ako predtym.
-
Šu-Do
Redeemer
ok.. po HODINE ho uz mam nainstalovany
chyba bola u mna... kedze pred instalaciou som vypol net (pre istotu) aj napriek tomu ze by mi bolo jedno keby sa mi zrutil system alebo by mi vypisalo ILLEGAL SYSTEM cez celu plochu...
takze.. najprv sa to rozpakovalo.. (SVCHOST mi zral 50-60% ostatok cmdagent..).. svchost + cmdagent mi zrali preto tolko lebo ten net no... cize.. potom nabehla instalacia a kopirovanie tych dll a exe suborov.. muselo ich tam byt minimalne 1000 pretoze som sledoval kazdy jeden subor asi 5 sekund kym preskocil na druhy... takto celu hodinu.. potom ze je*em na to.. zapol som net a hned na to voala.. zralo z cpu asi tak 20% a dllka a execka sa kopirovali rychlostou svetla.. cize to dokoncilo uz do par sekund.. (my bad
)
potom restart.. hned ako sa restartoval som zistil jednu krutu vec... kukam a ze odhlasujem a to typicke kktske windows prostredie.. ze ok.. co uz.. aj pri prihlasovani samozrejme.. blee... uz som bol zmiereny aj s tym ze mi to zasiahlo cely shell32.. samozrejme ze ano.. nabehla plocha a vsetky ikony default windows XP... FUJ hnus... original som mal od dark edition.. tak lepsie
... no newa.. momentalne mam ten SP asi 5 minut... nemam problem s nicim.. nic nestahovalo.. akurat pred prihlasenim do winu sa pytalo na aktualizacie.. ci zapnut alebo nie.. samozrejme ze nie.. prihlasilo a ok.. (az na tie ikony..)
ci je rychlejsi.. je mi to jedno.. neskor budem musiet napisat.. takto hned sa to neda... hlavne ze mam SP3 a ide...
moj WIN je WINDOWS XP PRO SP2 Dark Edition V.3.. (ci je illegal alebo legal nwm.. samozrejme ze som nezadaval serial.. ale pise ze je legal.. je to jedno asi.. ) je to anglicky win po nainstalovani a dal som si tam SK.mui... SP3 som si stiahol anglicky.. dokonca po nainstalovani toho SPacku mam viacej veci v sk.. predtym som mal polo eng a polo sk win
no uz mam klud na dusi
//by ma zaujimalo ze ked zoberem shell32 z cdcka dark edition a nahradim ho tym co je vo wine tak sa pohode zmenia naspät tie ikony ? alebo sa to uplne dod*be ?
chyba bola u mna... kedze pred instalaciou som vypol net (pre istotu) aj napriek tomu ze by mi bolo jedno keby sa mi zrutil system alebo by mi vypisalo ILLEGAL SYSTEM cez celu plochu...
takze.. najprv sa to rozpakovalo.. (SVCHOST mi zral 50-60% ostatok cmdagent..).. svchost + cmdagent mi zrali preto tolko lebo ten net no... cize.. potom nabehla instalacia a kopirovanie tych dll a exe suborov.. muselo ich tam byt minimalne 1000 pretoze som sledoval kazdy jeden subor asi 5 sekund kym preskocil na druhy... takto celu hodinu.. potom ze je*em na to.. zapol som net a hned na to voala.. zralo z cpu asi tak 20% a dllka a execka sa kopirovali rychlostou svetla.. cize to dokoncilo uz do par sekund.. (my bad
potom restart.. hned ako sa restartoval som zistil jednu krutu vec... kukam a ze odhlasujem a to typicke kktske windows prostredie.. ze ok.. co uz.. aj pri prihlasovani samozrejme.. blee... uz som bol zmiereny aj s tym ze mi to zasiahlo cely shell32.. samozrejme ze ano.. nabehla plocha a vsetky ikony default windows XP... FUJ hnus... original som mal od dark edition.. tak lepsie
ci je rychlejsi.. je mi to jedno.. neskor budem musiet napisat.. takto hned sa to neda... hlavne ze mam SP3 a ide...
moj WIN je WINDOWS XP PRO SP2 Dark Edition V.3.. (ci je illegal alebo legal nwm.. samozrejme ze som nezadaval serial.. ale pise ze je legal.. je to jedno asi.. ) je to anglicky win po nainstalovani a dal som si tam SK.mui... SP3 som si stiahol anglicky.. dokonca po nainstalovani toho SPacku mam viacej veci v sk.. predtym som mal polo eng a polo sk win
no uz mam klud na dusi
//by ma zaujimalo ze ked zoberem shell32 z cdcka dark edition a nahradim ho tym co je vo wine tak sa pohode zmenia naspät tie ikony ? alebo sa to uplne dod*be ?
-
Šu-Do
Redeemer
hojko
ak ti ide system teraz v pohode absolutne nemas dovod instalovat ten SP3.. ja som si ho nahodil len tak.. pre pokoj
absolutne som ho nepotreboval.. akurat mi zrychlil priezkumnika.. tak ako som pisal.. rychlejsie mi zobrazuje subory a zlozky.. hlavne ked ich je vela tak je to citit.. samozrejme ze opravuje aj nejake bugy alebo tak.. lenze ja som si nic nevsimol lebo som nemal problem s windowsom..
ale tak nahodit ho za 15 minut nie je problem si myslim...
ak ti ide system teraz v pohode absolutne nemas dovod instalovat ten SP3.. ja som si ho nahodil len tak.. pre pokoj