Aká je vaše obľúbené historické obdobie, a prečo? Alebo lepšia otázka , ktoré je pre vás najzaujímavejšie? Niekto má rád druhú svetovú, niekto stredovek, niekto napoleonské vojny
Obľúbená historická epocha/udalosť
-
mr.frump
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Obľúbená historická epocha/udalosť
Teraz ma napadla takáto téma a nenašiel som, že by tu bola, tak prečo nie?
Aká je vaše obľúbené historické obdobie, a prečo? Alebo lepšia otázka , ktoré je pre vás najzaujímavejšie? Niekto má rád druhú svetovú, niekto stredovek, niekto napoleonské vojny
. Ja sa osobne zaujímam o druhú svetovú a hlavne ma fascinuje vylodenie v Normandii. Čo vy?
-
bolek
Guru
Asi to nie je to isté, ale predsa trochu podobné. www.hojko.com/kedy-by-ste-sa-chceli-narodit-t67535.html
Inak som spokojná s tým obdobím, v ktorom žijem.
Inak som spokojná s tým obdobím, v ktorom žijem.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Kibo
Hardcore addict
ja som dost vojensky zamerany, takze tiez WWII, hlavne teda normandiu, studenu vojnu, vietnam, ale tieto moderne vojny uz ee, poslednu este pustnu burku, iraq a afganistan mi uz nevoni
vzhladom na to, ze su to vsetko vojny, tak nemozem povedat ze to je oblubena udalost, ale z hladiska historie si rad studujem fakty
//edit - fruxo, tiez zaujimave, aj taka prohibicia
vzhladom na to, ze su to vsetko vojny, tak nemozem povedat ze to je oblubena udalost, ale z hladiska historie si rad studujem fakty
//edit - fruxo, tiez zaujimave, aj taka prohibicia
-
P41NK1LL3R
Light Professional