Tak Goldrush je skvela mapa Navyse sa mi podarilo dat 30 bodov za kolo iba tak, ze som isiel s heavy popri voziku a len strielal na vsetko co sa hybalo, vsetko na jeden zivot
Hojko server: 86.110.226.89:27111
ONdr3j napísal:jj tooolko ich ze to sa neda, hral som novu mapu a tolko medikov som este nevidel po kope, no hroza no ale chapem ze kazdy chce spravit achievmenty
a to video je riadna lolovina
A co ze ich je vela, aspon ked vezmes heavyho tak medici rychlo padaju
sobota aj nedela 17? moze byt? v nedelu dam asi velky event co bude aj na TF2 CZ-SK
v sobotu nejaky sukromny ale teraz je na servery plno lebo je ten free weekend tak sa tam mozno ani nedostaneme
Free Weekend - vyskúšajte si Team Fortress 2 zadarmo. Stačí mať Steam a v zložke Games stiahnuť TF2. Tí čo nemajú steam, stačí ak si ho stiahnu na http://steampowered.com/ a môžu hrať tiež. Toto platí len tento víkend.
zdravim mam otazku...chcem sa spytat ci su tie fialovocierne stvorceky normalne...robi mi to uz na 2 mapach...celkovo mi to cele blbne a chcem sa opytat ked to reinstallnem tak sa mi vymazu vsetky achievementy? (dufam ze nie)
//este som zabudol k tomu blbnutiu hra ide v poho (az na tie stvorceky) ale ked napr to chcem minimalizovat a ist potom z winu znova do hry tak to trva dost dlho...
tie stvorceky znamenaju ze nemas nacitane textury. skor je to chyba mapy ako tvoja. ked reinstalujes, fsetky udaje o hre ti ostanu lebo ich uskladnuje valve