Citate knihy?
Ak chces nieco kratsie tak by som odporucil napriklad Carrie http://www.martinus.sk/?uItem=33075 ked dlhsie tak TO http://www.martinus.sk/?uItem=22135 alebo Prokletí Salemu http://www.martinus.sk/?uItem=25933
kniha je 1000 krat lepsia, ako to byva zvykom, velmi vela veci z knihy sa vobec neobjavilo vo filme, tam to natlacili do troch hodin a ajtak vela vynechali, rozhodne to stoji za to ak mas rad take viac psychologicke.heinrich napísal:Kingove To si planujem kupit...videl som film...za vela nestal..ale ked si predstavim, ako to mohol napisat v knihe...musi to byt uzasne
Re: Citate knihy?
citam, jednu za dva tyzdne najradsej mam nieco na sposob Zaklinaca a celkovo Sapkowski je u mna jednotka2neo napísal:Citate knihy?Ak ano kolko a ake?
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som cital trilogiu od sapkowskeho
Veža bláznov
Boži bojovnici
Svetlo večné
fakt genialna trilogia o husitoch, vojnach, katolickych a politickych hrach...
Veža bláznov
Boži bojovnici
Svetlo večné
fakt genialna trilogia o husitoch, vojnach, katolickych a politickych hrach...
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Eukleidovo okno
Všetkým fyzikom na hojkovi odporúčam knihu Eukleidovo okno, Příběh geometrie od rovnoběžek k hyperprostoru (autor: Leonard Mlodinow). Keď si ju niekoľkí prečítate, tak by sme mohli založiť na to tému, pretože som z nej veľa vecí nepochopil. Akurát tak históriu matematiky a geografie 
ZadnaStranaKnihy napísal:Eukleidovo okno vychází z Mlodinowova rozsáhlého historického výzkumu, z jeho prací prováděných ve spolupráci s kolegy, například Richardem Feynmanem a Kipem Thornem, a z rozhovoru s předními fyziky a matematiky, k nimž patří Murray Gell-Mann, Edward Witten a Brian Green. Tato kniha potvrdzuje nadřazenost geometrie výjimečným zpusobem - pomocí pečlivého, odborného zkoumání a srozumitelného, vtipného výkladu. Těm, kteří pohlédli na svět skrz Euklidovo okno, už nikdy žádný prostor, věc ani čas nebudou připadat stejné jako dříve.
za cely svoj kratky zivot som precital len malo knih..
bol som nuteny pred par dnami zacat citat jednu.. vraj mi pomoze pri mature
vola sa Namestie sv. Alzbety od autora Rudolf Jašík.. zaujimava kniha opisujuca situaciu, v nemenovanom meste, pred deportovanim zidov do "pracovnych" taborov
pred casom som docital Ako chutí moc od Ladislava Mňačka.. taktiez zaujimavy namet, opisuje sa v ňom situacia ked vladol komunizmus
bol som nuteny pred par dnami zacat citat jednu.. vraj mi pomoze pri mature
pred casom som docital Ako chutí moc od Ladislava Mňačka.. taktiez zaujimavy namet, opisuje sa v ňom situacia ked vladol komunizmus
-
pinacolada
Guru wannabe
-
olololwtfomg
Expert
-
in your world
Light Star
samozrejme že čítam.vtedy ožíva ľudská predstavivosť.ja osobne to mám ako premietanie filmu v hlave.neviem koľko som už ich prečítala,ani ich nepočítam.čítam ak mám na ne čas a chuť.odporúčam knižku " O myšiach a ľuďoch" ale neviem si spomenúť kto ju napísal.Myslím si, že na strednej v poslednom ročníku si máte z čoho vybrať.
-
Tvrdohlav
Amateur
Ja citam pomerne dost:
Vacsinou som cital Fantasy: od Tolkiena (Pan prstenov, hobbit, hurinove deti), od rowlingovej ( vsetky Potterovky) ale teraz ma uz nejak tie Fantasy presli a citam take vselico napr. od Browna Da Vinciho Kod.
Ale total najlepsia kniha co som cital bola jednoznacne DRACULA (Bram Stoker)
A este rozmyslam ze precitam satanisticku bibliu od LaVeya
Vacsinou som cital Fantasy: od Tolkiena (Pan prstenov, hobbit, hurinove deti), od rowlingovej ( vsetky Potterovky) ale teraz ma uz nejak tie Fantasy presli a citam take vselico napr. od Browna Da Vinciho Kod.
Ale total najlepsia kniha co som cital bola jednoznacne DRACULA (Bram Stoker)
A este rozmyslam ze precitam satanisticku bibliu od LaVeya