No hej, no bol by to nezvyk...tak dobre, dohodnime sa na kazdom druhom rokuradek21 napísal:Áno MS sú každé 4 roky, lenže každé 4 roky sú aj Majstrovstvá Európy. MS a za dva roky ME a za ďalšie 2 zasa MS a takto sa to stále točí. Každé 4 roky MS v hokeji, no neviem neviem.
MS v hokeji 2008
-
Murder_Inc
Star
Tak stoho,že sa vy tu dvaja na niečom dohodnete svet veľa nezacíti...ale podla mňa IIHF nad niečím takým ani neuvažuje,len by zbytočne stratili vela peňazí.Murder_Inc napísal:No hej, no bol by to nezvyk...tak dobre, dohodnime sa na kazdom druhom roku
Ale aj ja mne by sa lepšie páčilo,keby boli len každé 2 roky(viac by som sa na ne tešil) tie 4 roky sú už príliš veľa.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
audiotrack
VIP
v poslednej dobe ani velmi nechytal len striedal Theodora ale mozno taky zapas proti Nemcom by mu pomoholLordHaart napísal:este som kvoli tomu vstaval o stvrtej abych si pozrel ako konecne vyhraju, a oni dostanu taky debakelak by Budaj prisiel a mal by formu tak mame vzadu dobru istotu, lenze iba ak by mal formu... chybou je, ze ma dost kolisave vykony... we'll see