Jan Slota
Moze, ale s rasisticko sionistickym statom (koreho postoje voci inym narodom nie su zrovna moc humanne) to je uz troska cudne.Ujo marky napísal:Takze narodniar nemoze mat nic spolocne so Zidmi?
No to by uz bola pre nas vyhra.Ujo marky napísal:Slota je srandista ak bude kandidovat za prezidenta ma moj hlas Very Happy Mali by sme najvtipnejsieho prezidenta na svete co by cely den len pindal na Madarov a chlastal v prezidentaku
Ja by som to upravil na pritomnost vedenia SNS a hlavne Slotu.slay napísal: pritomnost SNS na nasej politickej scene svedci jedine o zaostalosti politiky u nas..
-
Mrs_the_Hell
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
s tymi narodniarmi to je asi tak ako s celou politickou scenou na slovensku
. slota si moze prihrievat polievku na madaroch, ale ked sa vedla jednej z nich kazde rano zobudzal (a po nociach sa parili
) tak to bolo fajn. potom ta slotova "emigracia" a v neposlednom rade aj anickin manzel. ale odhliadnuc od tohto vsetkeho slota vypusti dost casto nejake to slovo k veci.
viac tu (ak to tu uz nie je): http://necyklopedia.wikia.com/wiki/Slota"Ak už toto niekoho nezobudí, tak už treba len to moje povestné dvestokilové kladivo, ale myslím si, že jemu by už trebalo, aby mu prešiel po hlave 50-tonový tank."
Najviac sa mi páčilo ako sa tento "zásadový" politik vyjadril pred hlasovaním o Lisabone. Na otázku novinárky či by sa po hlasovaní dokázal ospravedlniť Pálovi Csákovi za jeho výroky a potriasť mu rukov, odpovedal, že by s tým nemal žiadny problém. A dokonca tvrdil, že by dokázal zmeniť svoj názor na na SMK. Len či sa potešia aj Jankovi "vlasť milujúci" voličia.
-
Sagittarius
Guru