Domiesana galeria na nokii n73

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Domiesana galeria na nokii n73

Príspevok od používateľa RoQa »

Takze moj prvy simbian ale stve ma na nom to ze ked som si dal do galerie fotky a videa mi pomisalo dokopy taktiez vsetky songy , to sa v galerii nedaju vytvarať priecinky ? Dik
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

vitaj v klube:D ...a galeria je rozclenena na snimky a video, nahravky. zvukove klipy,.....ale to co je v jednotlivych je vsetko vkope...aj mna to fajne stve..preto ked nieco chcem pozriet idem cez spravcu suborov...a nie cez galeriu....aj ked cez spracu suborov nemozem ked otvorim obrazok ze sa len posuniem na dalsi..musim zavriet..a otvorit dalsi....a tak..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

mna stve ta hudba. originalny prehravac ani neberie playlisty, ktore si vo winampe urobim tak ako ich chcem...
trochu to riesi LCG Juckebox,ale ten si zase nerozumie s multimedialnymi klavesami na N81
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Fuh ,ste ma nepotesili ... :( A ja ze si vsetko rozdelim (filmy,klipy....) /Aspon keby to tak pokakane pomaly nenacitavalo :evil:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Joxxo napísal:Fuh ,ste ma nepotesili ... :( A ja ze si vsetko rozdelim (filmy,klipy....) /Aspon keby to tak pokakane pomaly nenacitavalo :evil:
no a to tam mas este najnovsi firmware, s tym starym to len bolo pomale. Toto je uz ultrarychle. Inac je tona alternativnych prehravacov, ktore si "vedu" lepsie ako winamp pomaly [btw. winamp sa oficialne na S60 nechysta, co je skoda :? ]

http://www.mobiletopsoft.com/symbian/fr ... dia_player

napriklad.
Napísať odpoveď