Stačí už len poslať kópiu maturitného vysvedčenia
Aka vysoka skola ?
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kde by sa na medzinárodných vzťahoch nabrala matika? Teda fakulty medzinárodných vzťahov či už v BA alebo v Prahe vyžadujú na príjimačkách matiku, lebo sú pod ekonomickými školami, ale ak si nájdeš fakultu alebo odbor zameraný priamo na medzinárodné vzťahy tak tam ti treba dejepis, geografiu, dva jazyky, základy ekonomiky, práva a politológie a tak. Znie to, že je toho veľa, ale je to v pohode, lebo väčšnia z tých vecí je dosť prepojená. BTW ak sa chceš orientovať na Slovensko tak najlepšia fakulta medzinárodných vzťahov je rozhodne v BB na UMB aj keď táto škola sama o sebe nemá nejakú super reputáciu, ale Fakulta politických vied a medzinárodných vzťahov to dosť ťahá hore. Ja sa hlásim na niečo obdobné v kombinácii s ekonomikou t.j. medzinárodný obchod v Prahe, ale tam treba tú matikutomasso napísal:ale treba mi tam matiku, nie?
hladam nieco, kde nebude matika, fyzika a ine prirodovedne predmety...
ked maju za sebou primacky urcite vedia o com su...Vesper napísal:V gramatike? Pár spolužiakov, ktorí sa tam hlásia chodia na také prípravné kurzy a vraveli, že jazyky sú o reáliach v danom jazyku a nie o gramatike.
//tomasso: z BB je skoro dlazdena cesta na ministerstvo a potom niekam na velvyslanectvo...
ale inak neviem, mozno daka statna sprava. mozno sa mylim
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte,
chodim na gymnazium, do tretieho rocnika, a uz rozmyslam nad VS. Rozhodol som sa pre VS ekonomie, manazmentu alebo nieco s tym. Dost ma zaujimaju skoly:EUBA,UK a v Prahe VSE a zhanam nejake knihy z matematiky a anglictiny, ktore by mali pomoct na prijimacky na jednotlive skoly. Nevedel by mi niekto pomoct, kde tieto knihy objednat? Viem, ze nieco take je, ale na strankach jednotlivych skol som nic nenasiel (mozno som len zle hladal). Ak by ste vedeli nejaku cestu, ako tieto knihy najst(kupit), tak mi prosim dajte vediet.
Spytal som sa to uz na lamkach, takze ak by niekto to mohol uploadnut, nech mi to na hojku napise v ss. Vopred dakujem
edit: to fakt o tom nikto nic nevie?
//autoeditácia príspevku ( 14 May 2008, 15:27 )
mrtvy topic?
chodim na gymnazium, do tretieho rocnika, a uz rozmyslam nad VS. Rozhodol som sa pre VS ekonomie, manazmentu alebo nieco s tym. Dost ma zaujimaju skoly:EUBA,UK a v Prahe VSE a zhanam nejake knihy z matematiky a anglictiny, ktore by mali pomoct na prijimacky na jednotlive skoly. Nevedel by mi niekto pomoct, kde tieto knihy objednat? Viem, ze nieco take je, ale na strankach jednotlivych skol som nic nenasiel (mozno som len zle hladal). Ak by ste vedeli nejaku cestu, ako tieto knihy najst(kupit), tak mi prosim dajte vediet.
Spytal som sa to uz na lamkach, takze ak by niekto to mohol uploadnut, nech mi to na hojku napise v ss. Vopred dakujem
edit: to fakt o tom nikto nic nevie?
//autoeditácia príspevku ( 14 May 2008, 15:27 )
mrtvy topic?