Zmienok o UFO v starom zakone je dosti, len su spominane nepriamo, resp. v takych divnych vetach. Ved sa ani necudujem, ako mohli ludia v tej dobe chapat take veci. Mimozemske civilizacie tu boli este davno pred nami, IMHO.
q-parser napísal:Zmienok o UFO v starom zakone je dosti, len su spominane nepriamo, resp. v takych divnych vetach. Ved sa ani necudujem, ako mohli ludia v tej dobe chapat take veci. Mimozemske civilizacie tu boli este davno pred nami, IMHO.
Ale to niekemu nevysvetlis, tak isto ako segrenke Ivane
Jo, tak Daniken je klasik. Neprecital som riadne ani jednu jeho knihu, ale viem, ze sa na toto specializuje. Asi budem musiet nacriet do svojho knizneho archivu kua.
michaelkiller napísal:
Mozno zadrem hovadinu, som sice ateista ale....
Jezis neni nahodou "syn" Boha? Aspon tak sa hovori nie?
Ale nemyslim pokrvny ale v prenesenom vyzname
drakeman napísal:
Podla toho z akeho hladiska to zoberes. Ked to povie veriaci, je to pravda. No ked to povie trebarz modjo (cav), isto vznikde z toho nieco ine
..nikdy som necital bibliu, som ateista so silnymi pochibnostami, cize take slaby krestan ale viem rozonat boha od jezisa a jezisa od marii
a co ma tato rozprávka o bohu a ježišovi spoločné s UFO ?
Už som dosť dospelý na to aby som pochopil že boj, ani ježiš, či apoštoli či ktoviekto život na zemi nezaložil. TVRDÍŠ NIEČO ČO NIKTO NIKDY NEDOKÁZAL. Kdež to, že človek sa vyvinul z opice je aspon vedecky potvrdené (i ked uznavam ze i veda sa moze mylit, to ale neznamena ze sme vznikli pretože si to jedného dňa (vlastne bola vtedy noc ked "povedal" Boh ze bud svetlo) zmysel ze vytvori cloveka....
no možno nie uplne na 100% ale povedzme ze na 50% a pokial aj ten takzvany boh stvoril zem nebola to ziadna bytost niekde z raja a zemne zaslibene ale potom to bol urcite predstavitel nejakej mimozemskej rasy.
Co som cital knizky tak tam bolo pisane, ze na zemi nevznikol zivot ani vyvynom a ani zasahom boha. Su to zas vymysli cirkvi! Ja sa stotoznujem s nazorom co je v tej knihe: Nas sem doniesli momozemsky bratia a chodili nas pozerat ako sa mame. Aj sme s nimi komunikovali no casom to upadalo. Neviem preco, ale asi nam zacalo sibat. Kazdy videl auru druheho a telepatia bola uplne normalna. No co bolo dalej uz neviem