caute potreboval by som pomoct uz neviem co mam robit mam net na antenu na streche zapnem pc nabehne normalne dole ze som pripojeni po chjvilke nabehe ze sietovi kabel bol odpojeny a potom cca 5sek sa zase pripoji ale nejde mi vobec net a co maju ten isty net o dom dalej tak im ide normalne pls v com moze byt problem?
myslite ze moze antene vadit strom
aj ked doteraz to islo v poho pred brukov to islo a teraz to nejde v com moze byt problem ked normalne odosielam ale nic neprimam?HELP pls poradte dakujem vsetkym
tam mam nastavene automaticku ip tak ja neviem ono mi to zacalo vcera len tak z nicoho nic blbnut nacitavanie stranok mi trvalo rok a ked som zapol niaku hru po nete islo to uplne super a teraz nejde nic som im napisal ale ked je ten sviatok prace dockam sa az zajtra odpovede a do tyzdna pridu kuknut ako ich poznam a net potrebujem do zajtra viem ze ked dosiel prvy krat zapojit nesiel net iba na icq sa mi dalo prihlasit a hrat po nete a dovod bol ze slaba antena ci mala a doniesol velku uz to islo mesiac v poho a teraz nejde nic nechapem nemohlo sa nieco pokazit v nastaveny ked som isiel raz cez modem na net ?
bibinko32 napísal:tam mam nastavene automaticku ip tak ja neviem ono mi to zacalo vcera len tak z nicoho nic blbnut nacitavanie stranok mi trvalo rok a ked som zapol niaku hru po nete islo to uplne super a teraz nejde nic som im napisal ale ked je ten sviatok prace dockam sa az zajtra odpovede a do tyzdna pridu kuknut ako ich poznam a net potrebujem do zajtra viem ze ked dosiel prvy krat zapojit nesiel net iba na icq sa mi dalo prihlasit a hrat po nete a dovod bol ze slaba antena ci mala a doniesol velku uz to islo mesiac v poho a teraz nejde nic nechapem nemohlo sa nieco pokazit v nastaveny ked som isiel raz cez modem na net ?