PREZVANANIE
-
Začiatok Konca
Professional
Uplink, myslím, že len šetria peniaze, pretože napr. ak to zoberiem na seba, tak ja by som s ňou chcel hovoriť aj o iných veciach a teda peniaze napr. v tých čechách sa míňajú veľmi rýchlo.. takže je to myslím, že je celkom šťastné riešenie..
(okrem toho skúste do automatov v čechách hádzať slovenské peniaze.. pri najhoršom sa vrátia, ale mne sa prerátali a hodilo mi 50 kč kreditu ale neviem, ktorá naša minca to bola.. treba skúšať..
) 
Nieje to o minani prachov na cigarety atd. Ked je clovek dlhodobo v zahranici, tak ho hovory na SK rychlo prejdu. Nieje to sice take drahe, ale kazdy den... Pripada mi lepsie si cez den prezvonit ako dohovoreny signal, ak sa tomu druhemu nieco podari... No a potom ked je cas tak si skypnut. Samozrejme, ked riesim nieco surne, tak volam - nech to stoji kolko chce.
ja povazujem prezvananie ako prejav toho ze niekto na niekoho mysli respektive mu chyba alebpo ze si ten odtycny na toho druheo spomenul..ked to berieme tak ze dotycny sa nudi tak to este beriem odzvonim ale nie vzdy mozno len parkat lebo potom to ako fakt lezie uz na city ked viem ze ten druhy to robi len preto ze sa nudi..je to podla mna v takomto pripade otravne ale prezvananie by som detinskym urcite nenazval..podla mna je to uplne v pohode cinnost..takze asi tak
-
midnight_man
Guru
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
neznasam to..leze mi to dosti na nervy ked proste iba cink ked clovek nieco co chce tak zavola normal ale ked nema kredit nuz no ja nevolavam s5 iba niakeortym osobam co som vopred dohodnuty...a jak tu niekto spominal s tym clirom tak to su tiez strasne srandy..dnes mi napr volala 2x niaka mozno 12 rocna blbana asi sestrina kamoska abo co ...a zacala sa mi vyhrazat
ze vie kde byvam atd...a hulakat do telefonu same kraviny ale kedze som bol
tak som sa na tom len zabaval
nevidim natom nic zle, teda samozrejme v medziach slusnosti a ked to dovoluje postavenie, u teenagerov je to podla mna mile, aspon viem ze si na mna spomenula, alebo ze jej chybam, ked chce nieco dolezite a nema kredit necha zvonit dlhsie a ked to zdvihnem tak sa to samo zrusi, kedze "hovor nie je povoleny" a zavolam naspat
-
mikkimikki
Medium Professional
scasti suhlasim s uplinkom , tiez ked ma niektoto prezvoni tak je to znak toho ze mu mam zavolat lebo pravdepodobne nema minuty resp. kredit, a taktiez ako uz bolo spomenute - prezvananie za ucelom odzvonenia nazad a zas spat a znovu je dost blbe
a BTW taktiez milujem ked ma niekto prezvoni stym ze mu mam zavolat nazad s CLIRom
2pinco:

- a ak je uz to prezvananie nezbytne nutne tak jedine ked sa fakt neda zavolat a dana osoba nema kredit tak SMS v tvare - (priklad) ... spravil si ? ak ano prezvon dva krat ak nie tak raz
EDIT:
Este taka perlicka
... asi 6-7 rokov dozadu na ZŠ sme si mali na Občianskej vychove spravit harmonogram nejakeho dna - tak cita spoluziacka: ... 16:00 - 17:00 Domace ulohy, 18:00 - 19:00 Vecera , 19:00 - 20:00 Prezvananie sa s kamaratkami

a BTW taktiez milujem ked ma niekto prezvoni stym ze mu mam zavolat nazad s CLIRom
2pinco:
K+A s tou pomocou to myslíš ako? Že ak ti neprezvoní, voláš záchranku?
- a ak je uz to prezvananie nezbytne nutne tak jedine ked sa fakt neda zavolat a dana osoba nema kredit tak SMS v tvare - (priklad) ... spravil si ? ak ano prezvon dva krat ak nie tak raz
EDIT:
Este taka perlicka