• AirSoft •
Ja sa Vám airsofťákom velice divím...... Nechápem na čo vyhadzujete také prachy za hračky, ktoré strieľajú guličky. Ja som síce militaristicky založený človek, (prvýkrát som strieľal ešte začiatkom devädesiatych rokov) ale čo môže niekto vidieť na tejto detskej hre na vojnu nepochopím. Najviač ma ale aj tak zarazila cena týchto hračiek, ktoré paradoxne vychádzajú drahšie ako môj "ostrý" CZ 858 Tactical. Nie je rozumnejšie si radšej urobiť ZP a kúpiť si reálnu zbraň?????
takych ako ty by bolo, je tazke pochopit ze kazdy ma nejaku zalubu? Sa ti nepaci, nemusis prispievat do tejto temy, nebudeme sa tu predsa hadat ze ci je airsoft ko*ot alebo nie omg...
a realnou zbranou po kom chces strielat? V lese? ani nahodou, akurat dakde na strelnici, a CZ mozem tak zvysoka opisat ked uz tak...radsej vz 58...ked uz SVK/CZ zbran.. a ZP je od 21 pokial dobre viem...airsoft : real 3:0
a realnou zbranou po kom chces strielat? V lese? ani nahodou, akurat dakde na strelnici, a CZ mozem tak zvysoka opisat ked uz tak...radsej vz 58...ked uz SVK/CZ zbran.. a ZP je od 21 pokial dobre viem...airsoft : real 3:0
pershing,
aby sme sa rozumeli nepíšem, že airsoft je koko..na, len to, že ho neviem pochopiť. Skôr ma oslovuje R.A.M. , ale to som ešte nehral. To sa mi zdá relatívne zaujímavé. Za ďalšie, CZ 858 Tactical = samopal vz. 58, len to, že nedáva dávkami, ale iba po jednej. K spraveniu si ZP, bežne sa vydáva od 21 rokov (nakoľko mám sk. A, tak je to aj môj prípad), ale pokiaľ si športový strelec či poľovník, tak ho za istých podmienok dostaneš aj v 18 rokoch.
fortune,
streľba do terča, ak myslíš na klasickú mierenú paľbu, je pomerne kľudná záležitosť. Ale pokiaľ strieľaš combat, tak je to niečom inom a adrenalínu tam máš až až... Myšlienka strieľať po niekom s guličkami mi príde dosť podivná už len preto, že protivník môže tvrdiť, že žiadny zásah nedostal a to je dosť o koko.e. Pri paintballe či R.A.M. si ho pekne označkuješ a nemôže oje..vať. Ak k tomu strieľaniu "raz za čas ako píšeš". Či už mi to veríš alebo nie, ale chodievam strieľať pravidelne každý víkend a mnohokrát aj behom týždňa, keď nemám iné povinnosti, tak idem aspoň nejaké tie 2-3 krabice nábojov vystrieľať.......
aby sme sa rozumeli nepíšem, že airsoft je koko..na, len to, že ho neviem pochopiť. Skôr ma oslovuje R.A.M. , ale to som ešte nehral. To sa mi zdá relatívne zaujímavé. Za ďalšie, CZ 858 Tactical = samopal vz. 58, len to, že nedáva dávkami, ale iba po jednej. K spraveniu si ZP, bežne sa vydáva od 21 rokov (nakoľko mám sk. A, tak je to aj môj prípad), ale pokiaľ si športový strelec či poľovník, tak ho za istých podmienok dostaneš aj v 18 rokoch.
fortune,
streľba do terča, ak myslíš na klasickú mierenú paľbu, je pomerne kľudná záležitosť. Ale pokiaľ strieľaš combat, tak je to niečom inom a adrenalínu tam máš až až... Myšlienka strieľať po niekom s guličkami mi príde dosť podivná už len preto, že protivník môže tvrdiť, že žiadny zásah nedostal a to je dosť o koko.e. Pri paintballe či R.A.M. si ho pekne označkuješ a nemôže oje..vať. Ak k tomu strieľaniu "raz za čas ako píšeš". Či už mi to veríš alebo nie, ale chodievam strieľať pravidelne každý víkend a mnohokrát aj behom týždňa, keď nemám iné povinnosti, tak idem aspoň nejaké tie 2-3 krabice nábojov vystrieľať.......
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
psycho
Medium Star
je to cina, ziadna zazracna zbran a myslim ze co do kvality su aj lepsie ale ak chces G36 tak si velmi nenavyberas, snad len SRC a na to sa dlho caka a 4000 nestojiB0B1 napísal:ACM JG G36C chcel by som vedieť odborný názor na túto zbraň dosť sa mi páči chcel by som si ju kúpiť, proste cem investovať 4000 do nejakej dobrej elektriky čo vydrží prosím o menšiu raduvopred vďaka
B0B1 CA Sport Line M15A4 Carbine, sportline je CAckovy rebrand cize cina z CA krabicou nic viac
Tak ako IPSC alebo combat tak aj airsoft je ovela viac ako len strielanie gulickami medzi sebou, je to preferenciach
aky je vas nazor na tuto zbran:
http://www.municak.sk/index.php?page=sh ... t&Itemid=1
hlavne co sa tyka podoby s originalnou
a da sa zohnat lacnejsie ako v municaku?
odporucali by ste ine kratke AEP?
http://www.municak.sk/index.php?page=sh ... t&Itemid=1
hlavne co sa tyka podoby s originalnou
a da sa zohnat lacnejsie ako v municaku?
odporucali by ste ine kratke AEP?
nazdar hoši... trochu som sa prehrabal na internete,niečo som si prečítal a vyzerá to tak že AirSoft by ma začal baviť..ako menší sme sa strielali s guličkovými pistolkami po stavbach a toto vyzerá o kus lepšie...
som úplný začiatočník a chcel by som si zaobstarať nejakú zbraň...mohli by ste mi poradiť poprípade vysvetliť že akú by som si mal zohnať etc..na začiatok by som dal do toho tak do 2000Sk..alebo by stačilo aj menej?
dik za rady
som úplný začiatočník a chcel by som si zaobstarať nejakú zbraň...mohli by ste mi poradiť poprípade vysvetliť že akú by som si mal zohnať etc..na začiatok by som dal do toho tak do 2000Sk..alebo by stačilo aj menej?
dik za rady
-
Fortune
Light Professional
Opak: precitaj si napr toto TU
za 2000 sk, mozes mat v tomto obdobi uz kadeco, vyjde ti na manual, aj na elektricku pistol a ked si dolozis este 100 sk tak mozes mat aj elektricku mp5
za 2000 sk, mozes mat v tomto obdobi uz kadeco, vyjde ti na manual, aj na elektricku pistol a ked si dolozis este 100 sk tak mozes mat aj elektricku mp5