problem instal win
-
marek63
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
problem instal win
formatoval som .. disk.. ale ked idem instalovat win tak si to zas nabootuje novu inštalaciu..tj že zase ma navadza na format.. proste nepokračuje v instal.. neviete čo može byt pričina...
-
hojko
Site Admin
Trochu nerozumiem problemu. Naformatoval si disk, nabootoval z instalacneho CD/DVD, nainstaloval Windows. Ked restartnes format, tak opat zapne instalaciu??? Nepusta nahodou instalaciu z toho bootovacieho CD/DVD alebo sa tvari, ze sa snazi pokracovat v nedokoncenej instalacii, ktora je na disku??? O aku verziu Windowsu ide???
-
Šu-Do
Redeemer
mno chyba moze byt v nastaveni boot device...
ak si si dal ako 1st boot device mechaniku a zvysok si nechal prazdny tak stale dokola bude bootovat CD... lebo je tam par restartov...
cize ako 1st boot device si daj mechaniku a ako 2nd boot device si daj HDD
a pri restartoch nechaj bezat instalacku a nedavaj bootovat CD... ked sa ta opyta press any key... nechas to len prejist dalej...
alebo mas problem taky ze naformatujes HDD a ma ist dalsi screen ale tebe skoci zas ta formatovacia tabulka ? a stale dokola ? alebo ti to skoci na zaciatok kde detekuje HardWare ?
ak si si dal ako 1st boot device mechaniku a zvysok si nechal prazdny tak stale dokola bude bootovat CD... lebo je tam par restartov...
a pri restartoch nechaj bezat instalacku a nedavaj bootovat CD... ked sa ta opyta press any key... nechas to len prejist dalej...
alebo mas problem taky ze naformatujes HDD a ma ist dalsi screen ale tebe skoci zas ta formatovacia tabulka ? a stale dokola ? alebo ti to skoci na zaciatok kde detekuje HardWare ?
-
marek63
Medium Star
no tak ako si pisal akurat ked opyta press any key tak to necham ist dalej stym že už by mal pokračovat v inštalacii win len on sa ma zas začne pytat či chcem formatovat ..tak ako na začiatku.. a win je XPčkoŠu-Do napísal:mno chyba moze byt v nastaveni boot device...
-
PeterCA
Medium Star
marek63: tvoj problem: nabootujes... naformatujes.. nakopci subory.. hodi reset... a potom jako mas na vyber bootovania z CD tak ho nechas preist a on aj tak automaticky zacne bootovat?
bolo to tu riesene... nacitaj optimalne nastavenia v biose... mne to pomohlo
//Su-do: presne tak... nieco v biose... ja som mal taky isty problem... ale nepomohlo prepnut na 1. miesto HDD... jako keby tam nevidel tie subory ten disk...
skusal som aj mechaniku uplne vyradit ale potom ho stale dookola resetovalo...
skus nacitat optimalne nastavenia v biose
bolo to tu riesene... nacitaj optimalne nastavenia v biose... mne to pomohlo
//Su-do: presne tak... nieco v biose... ja som mal taky isty problem... ale nepomohlo prepnut na 1. miesto HDD... jako keby tam nevidel tie subory ten disk...
skusal som aj mechaniku uplne vyradit ale potom ho stale dookola resetovalo...
skus nacitat optimalne nastavenia v biose