ak to po rozchode velmi boli...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Darylka
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

ak to po rozchode velmi boli...

Príspevok od používateľa Darylka »

urcite si pomyslite ze je to prirodzena reakcia ak niekto dostane kopacky tak to vzdy boli.Pokusam sa na neho nemysliet ale vzdy pride taka chvilka kedy mi pride strasne luto a potom neviem kde mam vziat silu aby som sla dalej...vlastne ani sama neviem co tu vlastne od vas ocakavam no mozno par velmi dobrych rad ako nemysliet a na par minut len tak vypnut...viem,ze zivot ide dalej ale prve zaciatky po konci su priserne...ako ste to vy riesili???
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Takato tema tu myslim je , ale v skratke najlepsie je ked sa urpiamis na nejaku cinnost napriklad praca , skola , zaujmi ... a robis to naplno ;)
Darylka
Amateur
Amateur

RomanB napísal:Takato tema tu myslim je , ale v skratke najlepsie je ked sa urpiamis na nejaku cinnost napriklad praca , skola , zaujmi ... a robis to naplno ;)
ked som v praci je to ok...ale ked som doma tak to v poriadku už nie je...a cinnosti si hladam ale clovek ak ide spat tak vtedy je to najhorsie hoc aj ked nechce tak staci nieco co ti ho pripomenie a potom myslis na neho... :( fnuk
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Otrepane ale cas je nalasku najlepsi lekar ;)
Darylka
Amateur
Amateur

RomanB napísal:Otrepane ale cas je nalasku najlepsi lekar ;)
dakujem ti za radu ...je sice otrepana ale je i najpravdivejsia
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

No zažil som to veľmi dobre, sú to už 3 mesiace a stále si na to spomeniem, stále mi to je aj ľúto, stále mi to chýba do určitej miery atď... ale dostal som sa už do stavu kedy som si povedal že veľa som trpel a preto je to lepšie takto. Síce som sám a bez nej ale aspoň sa už netrápim. Mal som všelijaké stavy. áno najlepší je čas, lenže Ty sa asi pýtaš čo robiť dovtedy kým ten čas prejde. Lebo ja som tiež logicky chápal, že je to čerstvé ale jednoducho cítil som sa hrozne a nevedel si pomôcť. Tak som si našiel čo najviac aktivít a činností s priateľmi, kamarátmi a inými ľuďmi, začal som sa čo najviac venovať sebe a robiť veci ktoré mi vždy robili radosť. Trošku som si užíval slobodu a voľnosť aj keď zo začiatku bola samota veľmi ubíjajúca, zvykol som si na ňu. A pomohlo mi to, v konečnom dôsledku s odstupom času a citov som vedel objektívnejšie zhodnoťi aj náš vzťah. Prešli 3 mesiace a to najhoršie mám za sebou, idem ďalej. Chcem mať vedľa seba ženu, ktorá si ma váži, obdivuje ma, miluje ma... rešpektuje atď. A keď to tak nie je, nestojí mi to za to.

No ale každý rozchod je individuálny, neviem prečo a ako ste sa rozišli, takisto mi veľmi pomohlo, že sme neboli v kontakte. Možno dvakrát. Bolo to síce o to ťažšie ale o to efektívnejšie....

Proste som našiel zmysel v iných veciach a začal som si vychutnávať život tak ako predtým, tentokrát nie už s ňou ale sám, čo už ...

Nehovorím že je to rovnocenná náhrada ale určite to aspoň trochu pomôže...
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Hlavne sa do nicoho extremne nenut... ale 100% rob naco mas prave chut Ak to ma byt plac a smutok tak rev a smut ale na 100% !!! iba tak to clovek dostane zo seba a potom sa mu ulavi. A ak chut nemas na nic tak sa zbal a vypadni niekam do prirody. Mne to stale pomohlo - jedlo na tri dni, spacak a ked som sa vratil hlavu som mal OK.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Darylka napísal:ale clovek ak ide spat tak vtedy je to najhorsie
Nájdi si nejakú fyzickú aktivitu, ktorá Ťa zmorí do nemoty.. napr. bike, fitnes, tenis, squash (jak sa to píše?), korčuľovanie, beh.. atď. Prídeš domov zničená, ľahneš a spíš a nemáš čas ani silu premýšľať.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Darylka moja :) Rozchod boli vzdy, Aj ja som ho zazil ...aj vela ludi z fora. Neda sa to obist, prejst, okaslat, ani nic podobne.Proste si to musis prezit tak ako to je, Vzdy sa najdu slabsie chvilky kedy ti bude nanic (hlavne vecer). Vyhybaj sa pustaniu smutnych songov, aj ked si budes mysliet ze ti to spravi dobre. Najdi si nieco co ti vyplni volny cas, aby si sa nenudila a nerozmyslal nad tym stale.Proste v tomto pripade to chce len cas, cas a cas. GL :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

RomanB napísal:Takato tema tu myslim je , ale v skratke najlepsie je ked sa urpiamis na nejaku cinnost napriklad praca , skola , zaujmi ... a robis to naplno ;)
nie len jedna 90 % tejto sekcie..
k teme:
ja som sa viacej začal venovať svojmu hafanovi.. a začal som jazdiť na biku .. som proste musel zaneprázdniť telo, pak myslel a pak som aj zabudol
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Byt s priatelmi, opit sa ... vyplakat sa mozno dostat to zo seba... ist sportovat... tot moj nazor.
nic originalne ale tak co by si cakala odomna.
Napísať odpoveď