vymazanie kontaktov z icq
vymazanie kontaktov z icq
na icq mám kontakty ktoré by som chcel vymazať tak , aby sa nezdieľali veci a moj stav ako to je napísané keď si niekoho uložíte , alebo naopak on vás , stačí ho normálne vymazať???
neviem ci to dokaze aj klasicke ICQ, ale QIP ma urcite moznost "Vymazat sa z uzivatelovho CL" ked na neho kliknes pravym tlacitlkom mysi...tak skus to spravit tak, najlepsie ked je kontakt offline - vtedy mu nepride ani upozornenie, ze si sa vymazal (chodi na QIP-e a mozno na Mirande)...
pokial by si si len kontakt vymazal zo svojho CL tak ty by si zostal u dotycnej osoby a bez problemov by mohla sledovat tvoje statusy...
pokial by si si len kontakt vymazal zo svojho CL tak ty by si zostal u dotycnej osoby a bez problemov by mohla sledovat tvoje statusy...
nič iné nejde?ako keby som si ich ani neuložil?alebo nwepomohlo by odstrániť icq a dať si mirandu alebo tie iné programy , ktoré my každý odporúča ? alebo preinštalovať icq ? v kontaktoch je nadstavené že stav ochrany vysoký-zdielať moje údaje len s mojimi kontaktmi , takže fakt by to nepomohlo keby som ich len odstránil?
V tom prvom príspevku máš odpoveď. Áno dá sa to (je to síce nedokumentovaná vlastnosť, ale funguje to). Presne ako tam máš odporúčané, vymaž sa vtedy, keď je ten kontakt Offline. 
Funguje to tak, že sa vymažeš z ich CL na servri, takže ten im už neposiela informácie o tvojom stave (v ich lokálnom CL ale zostať môžeš, záleží to od programu, ktorý používajú).
PS: Ak použiješ záplatu, tak to ide aj v Pidgin a aj v Mirande to je.
Funguje to tak, že sa vymažeš z ich CL na servri, takže ten im už neposiela informácie o tvojom stave (v ich lokálnom CL ale zostať môžeš, záleží to od programu, ktorý používajú).
PS: Ak použiješ záplatu, tak to ide aj v Pidgin a aj v Mirande to je.