Prosim vas chcem sa vas nieco spytat,doslo mi predvolanie na 17 rocnu prehliadku aa chcel by som sa vas spytat ci mi doktorka bude kukat na pipika?? mne sa zda ze uz v takomto veku sa toto nerobi ale mam strach z toho lebo sa hanbim prosim odpovedzte ak viete...ale iba mudre reci ziadne urazky nestrpim
dj-predator napísal:Prosim vas chcem sa vas nieco spytat,doslo mi predvolanie na 17 rocnu prehliadku aa chcel by som sa vas spytat ci mi doktorka bude kukat na pipika?? mne sa zda ze uz v takomto veku sa toto nerobi ale mam strach z toho lebo sa hanbim prosim odpovedzte ak viete...ale iba mudre reci ziadne urazky nestrpim
a nie len pozerat, ale aj ti stiahne predkozku. a aby toho nebolo malo, nasadi si rukavicu a strci ti prst do zadku kvoli vysetreniu prostaty
preboha chalan. keby este boli odvody, tak sa im tam zlozis? neber to tak tragicky. keby ti aj checkovali ftacika, tak to robia z lekarskeho hladiska a taki ludia tych ftakov uz videli. tvoj pipik nie je jediny na svete.
Dizzy napísal:a nie len pozerat, ale aj ti stiahne predkozku. a aby toho nebolo malo, nasadi si rukavicu a strci ti prst do zadku kvoli vysetreniu prostaty
preboha chalan. keby este boli odvody, tak sa im tam zlozis? neber to tak tragicky. keby ti aj checkovali ftacika, tak to robia z lekarskeho hladiska a taki ludia tych ftakov uz videli. tvoj pipik nie je jediny na svete.
ani nehovor, uz len ta predstava je nechutna a dufam ze sa takeho nikdy nedockam
to topic: robi sa to len detom aby sa zistilo ci nemaju zuzenu, resp nejak deformovanu predkozku, v tvojom veku sa predpoklada ze keby to aj lekar prehliadol sam by si nato prisiel a koli "potrebe" by sa stym nieco robilo, cize vysledok, nie nebude ti ho kukat
nechapem, coho by si sa mal hanbit... ked budes mat nejaky muzsky problen tak budes este rad, ze existuje nieco ako urolog... je to len lekarske vysetrenie a urcite sa nebude na teba nejak uskrnat ani usmievat...
addictor napísal:nechapem, coho by si sa mal hanbit... ked budes mat nejaky muzsky problen tak budes este rad, ze existuje nieco ako urolog... je to len lekarske vysetrenie a urcite sa nebude na teba nejak uskrnat ani usmievat...
to je pravda..
no a k teme.. viem ze u nas nejaka obvodna doktorka to zvykla prezerat, no a aj keby sa to stalo tebe aspoň si precvicis vytahovanie pipiqa pred dievcatami
no pozerat ti nanho asi urcite nebude naposledy to myslim robili nam ze kukali nam na vtakov ked sme sli na odvod na vojnu(to bol teda vymysel) este ze som sa z toho vyvliekol
bolek napísal:Neviem, čo z toho robíš také haló. Veď je to lekár, preňho je to, ako keby ti vyšetroval hrdlo.
Je to take prijemne ako musis ty roztiahnut nohy a ukazat doktorovi svoju dierku Ale nic si z toho nerob oni to beru ako keby ti vysetrovali hrdlo.
Nechapem preco si myslite, ze na penis sa pozera iba malym detom, mne sa tiez naposledy u urologa pozeral aj mi stiahol predkozku, poprehmataval vajicka a ako ceresnicku na torte mi vopchal prst do riti. Znie to tak trosku ako gay styl
ty kokos to su problemy ... keby to zrovna potrebovala prekontrolovat ... sa tvaris jak keby to malo byt druhy den na nete ... ty sa hanbis a niektorym za to platia, ze im kukaju na cvirikov ...
Ti co tvrdite ze robi halo, ved je to len doktor a podobne musim apelovat. Moj kamarat, uz som tusim pisal o jeho sociofobii v inom topicu, by radsej nechal svoj penis odhnit v strasnych bolestiach ako ho ukazat odbornikovi.