Never ending level game
-
morfeusko
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
na kazde to cierne pismenko a cislo kilkni 2 krat bude sa ti menit pozadie a nakoniec sa ti objavi hesloDejmiJohn napísal:hehe, som seknuty na 66Najprv som napisal ,,Level 66,, to pismo scervenalo, tak som ho odtial podaval dole, ostalo tam len bielym napisane ,,Level 66,, tak som aj tie vsetky pismenka odstranil a ostali tentokrat cierne a scervenalo pozadie, co dalej ?!?
Right Clikc -> Zoom in 
//autoeditácia príspevku ( 07 May 2008, 17:05 )
co mam pls robit v Levely 95? to je ten level co je cely popisany pismenami, tie opisem dole do toho PW, hodi ma to na taky obrazok kde mam preciarknute pismena z abecedy, ked si zoberem tie ktore su tam neni vznikne mi AEILMNOT, najprv som nevedel co s tym ale ked som si to napisal na papier tak je to vlastne ELIMINATION, tak to pisem stale do hesla a ono nic
//autoeditácia príspevku ( 07 May 2008, 17:05 )
co mam pls robit v Levely 95? to je ten level co je cely popisany pismenami, tie opisem dole do toho PW, hodi ma to na taky obrazok kde mam preciarknute pismena z abecedy, ked si zoberem tie ktore su tam neni vznikne mi AEILMNOT, najprv som nevedel co s tym ale ked som si to napisal na papier tak je to vlastne ELIMINATION, tak to pisem stale do hesla a ono nic